Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

1 godzinę temu, bilu72 napisał(a):

I kieliszeczek popitki też się znajdzie

 

Grozdowa rakija...ło panie łza w oku się zakręciła...:thumbsup::clap: Mam sąsiada Bułgara resztę sobie dopowiedz...:D

Edytowane przez szrekPL
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/43/#findComment-974027
Udostępnij na innych stronach

Rakija,   kiedyś w Belgradzie ponad tydzień czekałem w hotelu na samolot....... będę miał co wnukowi jak podrośnie opowiadać.

 

W Bułgarii też dobre anyżówki robią, 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/43/#findComment-974037
Udostępnij na innych stronach

1 minutę temu, El komendante napisał(a):

Rakija,   kiedyś w Belgradzie ponad tydzień czekałem w hotelu na samolot....... będę miał co wnukowi jak podrośnie opowiadać.

 

W Bułgarii też dobre anyżówki robią, 

 

:thumbsup::D Anyżówkę też znam...:facepalm:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/43/#findComment-974039
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
2 godziny temu, szrekPL napisał(a):

Ok dzięki już oglądam...:thumbsup:

Ja by co to mam dwie nówki szt.Meater+ do sprzedaży

Strona Meatera na YT https://youtube.com/@meater?si=lLrJ3SPc4oKouknS

I co nieco w temacie 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/43/#findComment-981118
Udostępnij na innych stronach

Dzisiaj na kolację:,Smaszowane" ziemniaki z serem (pieczone w piekarniku) i sosem na bazie skyru,jogurtu naturalnego,majonezu,czosnku,zabajone musztardą Bawarską i ketchupem ostrym, przyprawionym solą i pieprzem białym w asyście zielonego szczypiorku

IMG_20250107_162342662_HDR.jpg

IMG_20250107_161107203_HDR.jpg

IMG_20250107_161734778_HDR.jpg

IMG_20250107_161808858_HDR.jpg

IMG_20250107_161823843_HDR.jpg

IMG_20250107_161911510_HDR.jpg

IMG_20250107_162105012_HDR.jpg

IMG_20250107_163609772_HDR.jpg

Photoroom-20250107_164309 (1).png

Photoroom-20250107_164513.png

Edytowane przez bilu72
  • Like 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/43/#findComment-981445
Udostępnij na innych stronach

19 minut temu, mamuśka napisał(a):

A przed gotowaniem umyć i nie obierać. 😚

W rzeczy samej oczywiście,po ugotowaniu nie koniecznie ostudzić do  niskiej temperatury? przekoić na połowę i każdą , zasmaszować" jak mięso na hamburgera(można użyć czegokolwiek z płaskim dnem),piekłem w 230 st.C  do koloru pod koniec z termobiegiem

Edytowane przez bilu72
  • Like 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/43/#findComment-981467
Udostępnij na innych stronach

18 minut temu, MariuszB napisał(a):

👍 ciekawa zawartość:clap: pokażesz jak już otworzysz kociołek?

Proszę bardzo,na fotce nie ma czosnku i przecieru pomidorowego,a córka jeszcze mnie gofrem obdarowała.

IMG_20250108_180525128_HDR.jpg

IMG_20250108_181309523_HDR.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/43/#findComment-981781
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.