Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Po 5.99 zł  żal było nie kupić,troszkę powędruje do puszki po pekliwaniu ,kilka do zamrożenia a jedno będzie frajerzone ale najpierw powędrowało do gotowania pod ciśnieniem w Cook4me

20250717_095321.jpg

20250717_101452.jpg

20250717_104851.jpg

20250717_104853.jpg

  • Like 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/52/#findComment-1024162
Udostępnij na innych stronach

17 godzin temu, El komendante napisał(a):

 

Zdradzisz temperatury i czas?

Gotowana (litr wody,sól ,pieprz,ziele angielskie,liść laurowy,cebula,marchewka,korzeń pietruszki,seler,galązka maggi i lubczyku,szczypta papryki)pod wysokim ciśnieniem w Cook4mee przez 60 min,po lekkim ostygnięciu bejca mix.(oliwa,czosnek,musztarda,ketchup,wędzona papryka)fryer Ninja 140 stC. do czasu aż zacznie ,,strzelać" po tym czasie 200 stC.lub max crips do koloru.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/52/#findComment-1024305
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.