Atrax Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Lipca 2020 Witam Was SiB-y . Właśnie dostałem udziec z 2 letniego baranka. Nigdy nie miałem styczności z tym mięsem,i w związku z tym mam pytanie. Czy po wykrojeniu jakiegoś zgrabnego kawałka można to uwędzić w sposób tski jak np szynkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Lipca 2020 Poszukaj u Kostka. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 5 Lipca 2020 Nigdy nie miałem styczności z tym mięsem,i w związku z tym mam pytanie. Czy po wykrojeniu jakiegoś zgrabnego kawałka można to uwędzić w sposób tski jak np szynkę ? Poczytaj tutaj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8054-udziec-jagnięcy-wędzony-wgkostka/?p=278878 Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Dzięki Edytowane 5 Lipca 2020 przez Atrax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.