niedobry78 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2976 Opublikowano 12 Listopada 2012 ups...sorry...zeżarte od razu a to co zostało jest zbyt mało estetyczne na fotkę do celów publicznych hehe. Następnym razem się bardziej postaram. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-249228 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2977 Opublikowano 13 Listopada 2012 Schabowy ala szwajcar szwajcary wyszedły medium, baardzo soczyste :thumbsup: :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-249354 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2978 Opublikowano 13 Listopada 2012 Darino Wczoraj mi takiego smaka zrobił, że dziś na obiad machnąłem kołduny, nie takie ładne jak Twoje - trzeba jeszcze trochę popracować :grin: ale danie wyszło przepyszne :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :grin: http://monki.us/~tier/wd/kolduny.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-249404 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2979 Opublikowano 13 Listopada 2012 nie takie ładne jak Twoje - trzeba jeszcze trochę popracować ale danie wyszło przepyszneże wyszły przepyszne jest najważniejsze. :clap: :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-249417 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2980 Opublikowano 13 Listopada 2012 Mięso z warzywami w cieście francuskim. Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!Popełniłem przed chwilą. Nie mogliśmy odejść od stołu.O szczegółach pozwolicie Państwo doniosę jutro. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-249466 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoytekK Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2981 Opublikowano 13 Listopada 2012 Dziś były kartacze ... Cytuj Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno :wink: Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-249559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK MACIEK Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2982 Opublikowano 13 Listopada 2012 Kołduny, kartacze ... o jejku ... kto mi zrobi :question: :wink: Ostatni raz dobre kartacze jadłem w Miklaszówce, na szlaku kajakowym, a kołduny ... Mama robi wyśmienite, muszę z nią pogadać. Cytuj www.wedzarnie.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-249561 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2983 Opublikowano 13 Listopada 2012 Kołduny, kartacze ... o jejku ... kto mi zrobRękawki do góry i do boju :tongue: Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-249564 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK MACIEK Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2984 Opublikowano 13 Listopada 2012 Kołduny, kartacze ... o jejku ... kto mi zrobRękawki do góry i do boju :tongue: Łatwo powiedzieć, z kryzysem walczę, na "rękawki" nie ma czasu i nastroju Cytuj www.wedzarnie.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-249566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo19788 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2985 Opublikowano 16 Listopada 2012 makaron spagetti z sosem pomidorowym i pulpecikami Cytuj Niektórzy ludzie mogliby się zabić,gdyby skoczyli z poziomu swojego ego na poziom swojego IQ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-250263 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrulex Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2986 Opublikowano 16 Listopada 2012 Mleko z jakimiś czekoladowymi kulkami co by w brzuchu nie burczało, na 18.00 najnowszy Bond w kinie a później obiado-kolacja ze znajomymi na mieście Cytuj Pozdrowienia z okolic Torunia Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-250265 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacinto Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2987 Opublikowano 17 Listopada 2012 Dziś skorzystałem z promocji w Biedronexie na świeże dorady. Uwielbiam je za to,że nie mają prawie ości. Możnaby powiedzieć do Stwórcy... i co? jak sie chce to można Upiekłem po lwowsku (pod pierzynką z cebuli,majonezu i chrzanu). Pyszna :thumbsup: Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-250459 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2988 Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzisiaj dla smakoszy czerninka na gęsinie :thumbsup: a dla pozosyałych konsumentów barsz biały z jajkiem i twarogiem Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-250698 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2989 Opublikowano 18 Listopada 2012 U nas dzisiaj szynka pieczona z łopatki :thumbsup: .Reszta nieważna :grin: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-250701 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2990 Opublikowano 18 Listopada 2012 szynka pieczona z łopatkiświat sie poprzewracał..... dawniej to szynka była z szynki :tongue: :tongue: a pieczenie w jakiej temperaturze panie prezesie? :lol: Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-250706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2991 Opublikowano 18 Listopada 2012 a pieczenie w jakiej temperaturze panie prezesie? A tak różnie.Najpierw z 20 min 200C później w 150C do 62C w środku i znowu w 200C do 74C w środku. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-250741 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2992 Opublikowano 18 Listopada 2012 Najpierw z 20 min 200C później w 150C do 62C w środku i znowu w 200C do 74C w środku.z wrażenia zapomniałem zapytać czy siateczka odporna na wysokie temperatury :tongue: (mniemam że tak :lol: ) a kiedy spróbujesz pieczenie w niskich temperaturach? Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-250770 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2993 Opublikowano 18 Listopada 2012 Obiad szybki zupka z tytki :tongue: Pozdrawiam Aaa... na drugie ,na drugie karczek z prodiza reszta to dodatek :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-250806 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2994 Opublikowano 22 Listopada 2012 Trzecia pójdzie do zupy rybnej. Do wędzenia nie zostawiasz nic :question: :sad: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-251462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamara Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2995 Opublikowano 22 Listopada 2012 dzisiaj spaghetti carbonara ... Cytuj Złap balans Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-251478 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2996 Opublikowano 22 Listopada 2012 Przedwczoraj i wczoraj żeberka duszone z kapustą kiszoną,jabłkami,śliwkami z nalewki żmudzkiej,suszonymi morelami i innymi składnikami.Duszenie w mojej wielofunkcyjnej patelni :lol: Dzisiaj marynowana karkówka , grillowana na patelni bez tłuszczu z dodatkiem pieczonych ziemniaczków i duszonych z szalotką,czerwoną cebulą,imbirem,czosnkiem ,miodem ,czuszką ,śmietaną buraczków. Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-251522 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2997 Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam.U mnie dzisiaj placki ziemniaczane - tzw. PLINCE. Grubo starte z węgierskim farszem. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-251545 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2998 Opublikowano 22 Listopada 2012 Grubo starte z węgierskim farszem.Dawa foto :grin: Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-251546 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2999 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zdarzyło się powozić się dziś w ogrodzie. Sadzał młode drzewa - wiśnie, jabłonie i winogrono, a jednocześnie wędził kiełbasę... Obiadem to nazwać ciężko, lecz po wysiłkach fizycznych bardzo nawet smacznie przegryzał :thumbsup: http://s017.radikal.ru/i443/1211/ce/b7858744d694.jpg Nawet kotom przypadło... :grin: Cytuj Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-251598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #3000 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udziec z indyka b/s, b/k pokrojony w paski, usmażony na oliwie i do tego warzywa z patelni. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/120/#findComment-252015 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.