stolarzM Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 17 Września 2008 Witam serdecznie Czs najwyższy pokazać to co dzięki Wam i Waszym radom zrobiłem i zrobię , mam nadzieję że nauka nie poszła w las... Sprawia mi to wielką przyjemność i rodzince też :grin: do rzeczy podział na klasy... i to co z tego wyszło... do kiełbaski chlebek.... naleweczka się robi..... w lodóweczce schab ala,parmeński od wczoraj natarty w piątek robię parówki trzymajcie za mnie kciuki, bo raz spartoliłem (twardawe) syn parówkożerca młóci każdą ilość :tongue: pozdrawiam stolarzM. Cytuj Pozdrawiam stolarzM. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juniormagnum Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Września 2008 Pewnie smakuje tak samo świetnie jak wygląda i ten swojski chlebek, pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40805 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pedro Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Września 2008 Piękne kiełbaski. Gratulacje. Mnie też rodzinka "gwałci" :grin: o parówki. Będę się musiał zmobilizować. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40809 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 18 Września 2008 stolarzM, jeśli możesz pokaż więcej zdjęć pieca w którym pieczesz chleb. Gratuluję Ci twoich wyrobów :lol: Kiełbaskę nie parzyłeś :question: floki (przydługie) przeszkadzałyby w parzeniu :lol: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40812 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 18 Września 2008 Kiełbaskę nie parzyłeś kempes, kabanosów raczej się nie parzy, "ino tylko" piecze. Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40816 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 18 Września 2008 Ech fakt kabanosy jak trzeba urzekło mnie to zdjęcie na tle igieł :grin: i to z tym piecem, a mignęło tylko z przekrojami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40818 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bo66 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 18 Września 2008 Witam serdecznie Czs najwyższy pokazać to co dzięki Wam i Waszym radom zrobiłem i zrobię , mam nadzieję że nauka nie poszła w las... Sprawia mi to wielką przyjemność i rodzince też :grin: do rzeczy podział na klasy... Obrazek i to co z tego wyszło... Obrazek Obrazek Obrazek do kiełbaski chlebek.... Obrazek naleweczka się robi..... w lodóweczce schab ala,parmeński od wczoraj natarty w piątek robię parówki trzymajcie za mnie kciuki, bo raz spartoliłem (twardawe) syn parówkożerca młóci każdą ilość :tongue: pozdrawiam stolarzM.Cudenka wspanialosci poslinilam wszystko doolola i sama siebie. :grin: Cytuj Pozdrawiam gorąco. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 18 Września 2008 Piękne kiełbaski. Gratulacje. Mnie też rodzinka "gwałci" :grin: o parówki. Będę się musiał zmobilizować.Bierz się do roboty. U mnie na kolację będzie parówkowa, Latwiej i szybciej się nadziewa. Och to lenistwo. :blush: StolarzM gratulację :grin: Teraz to już wsiąkłeś w domowe wyroby. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pedro Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 18 Września 2008 U mnie na kolację będzie parówkowa, Latwiej i szybciej się nadziewa. Och to lenistwo. Pisząc parówki miałem na myśli właśnie parówkową. Do tych "cieniasów" to już całkiem nie mam nerwów. :devil: :grin: Masz rację Wnuczek. Łatwiej i szybciej.... :lol: , a smak ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40831 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 18 Września 2008 a smak ten sam. No więc jakoś nie mogę się z tym zgodzić... Ten sam farsz w jelicie naturalnym smakuje (naszym zdaniem) lepiej. Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40835 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pedro Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 18 Września 2008 No więc jakoś nie mogę się z tym zgodzić... Ten sam farsz w jelicie naturalnym smakuje (naszym zdaniem) lepiej. Zgadzam się Tomku z Tobą. I znowu zastosowałem skrót myślowy tzn. pisząc o cieniasach miałem na myśli jelita baranie. Celulozy, ani poliamidu do parówek nie używam. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 18 Września 2008 pisząc o cieniasach miałem na myśli jelita baranie No tak - to ja źle zrozumiałem. Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40843 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolarzM Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 18 Września 2008 Witam stolarzM, jeśli możesz pokaż więcej zdjęć pieca w którym pieczesz chleb. jest to palenisko mojej wędzarni , po skończonym wędzeniu piekę w niej chlebek (5 razy piekłem i za każdym razem wychodzi) miałem obawy co do utrzymania dłużej temp. ale z tym nie ma problemu (komora wykonana z cegły szamotowej).Pieczenie ok.0,45- 1 godz. zależy od wielkości chleba. Moja wędzarnia jest wielofuncyjna nawet siedlisko jest podgrzewane (kanał dymny)w ubiegłą sobotę znajomi grzali tyłki, nawet do domu nie chcieli iść. :lol: Pozdrawiam stolarzM. Cytuj Pozdrawiam stolarzM. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-40858 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolarzM Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 22 Września 2008 Witam paróweczki wyszły pycha ..... i pozostałe wyroby.... p.s. salceson z ozorem woł. wyszedł smaczny. Pozdrawiam stolarzM. Cytuj Pozdrawiam stolarzM. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-41233 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majsa Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 22 Września 2008 Pięknie i bardzo apetycznie wyglądaja te smakołyki :wink: Cytuj Majsa Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-41235 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pedro Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 22 Września 2008 Piękne wyroby. No to kolego wtopiłeś na dobre. U pani w mięsnym masz krechę, bo już tam żadnych wyrobów nie kupisz. No może mięso. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-41240 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majchal Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 22 Września 2008 Bardzo ładne wędzoneczki, tylko gratulować.Konstrukcja wędzarni też dosyć ciekawa i aż się prosi by zrobić palenisko do grilla i ruszt Cytuj Wino, kobiety i śpiew.Wino robię sam, kobiety mam trzy w domu, a o śpiewie lepiej przemilczeć Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1820-moje-w%C4%99dzonki/#findComment-41264 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.