Muski Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Ja dłużej parzę Muszę zdegustować Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Muszę zdegustować Mówisz i Masz Aga mówi, że mamy baleron zszedłem na dół do lodówki i przyniosłem w związku z tym, że dziś jest post nie powiem jak smakuje jutro Sam ocenisz ok 10h-62C w worze. Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez Grzewlod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlKl Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Miki czemu woda w garze jest mętna? Powinna być przezroczysta.Bo to ta sama, w której wczoraj parzyłem polędwicę. Przez worek nie przejdzie. Wysłane z mojego X108 przy użyciu Tapatalka Cytuj Idę mroczną doliną, złego się nie lękam, bo ze mnie najgorszy sukinsyn w całej dolinie 601-167-051 czynne całą dobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Przez worek nie przejdzie To z czego mętna woda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlKl Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Przez worek nie przejdzieTo z czego mętna woda ?Z kamienia osadzonego w warniku Wysłane z mojego X108 przy użyciu Tapatalka Cytuj Idę mroczną doliną, złego się nie lękam, bo ze mnie najgorszy sukinsyn w całej dolinie 601-167-051 czynne całą dobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeMM Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Można prosić o podsumowanie. Ile czasu standardowo parzyć szynkę, baleron, schab(poledwice), boczek i karkówkę w zależności od masy produktu według waszych doświadczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piksiak Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Nie parzymy na czas!!! Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeMM Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dziękuję. Chodziło mi o orientacyjne czasu na podstawie doświadczeń. Pozostaje pakowanie z termometrem w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grim_reefer Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Nie parzymy na czas!!!temperatury.jpgPrzy normalnym parzeniu się z Tobą zgodzę. Ale przeczytaj o czym jest temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piksiak Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Wsadzasz jedną bez worka w nią termometr i już nie będzie problemu. Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.