Muski Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij #1601 Opublikowano 28 Sierpnia 39 minut temu, SZCZEPAN napisał(a): Widzę, że Waldek korzysta z bardzo dokładnej wagi No zobacz, a nie robił fotek jak stół był zastawiony przyprawami . Przy elementach od 1 do 2 kg ilości przypraw, pożywki czy bakterii muszą być precyzyjne by były powtarzalne i do kontroli procesu. 1 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij #1602 Opublikowano 29 Sierpnia W dniu 27.08.2025 o 21:06, Zofintal napisał(a): wyrażam chęć przyjazdu na pierwszą degustację 😋 👍Za 14 dni pierwsze podejście do degustacji szerokości na drodze. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031889 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij #1603 Opublikowano 29 Sierpnia Oj chyba później😉 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031890 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij #1604 Opublikowano 29 Sierpnia 24 minuty temu, Muski napisał(a): Oj chyba później😉 Najchętniej to już bym wbił zęby 😉, jednego obłego można będzie degustować po to żeby porównać zmieniający się smak i teksturę w czasie trwania sezonowania. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031896 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1605 Opublikowano 13 Września (edytowane) Peklowanie "zakończone ", skarpetki pozakładane, paszporty nadane🙂fermentacja rozpoczęta 🙂. Edytowane 13 Września przez Grzewlod 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1034624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij #1606 Opublikowano 13 Września 35 minut temu, Grzewlod napisał(a): skarpetki pozakładane, Ciekawy jestem po ilu dniach noszenia te skarpetki🤣 TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1034631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij #1607 Opublikowano 13 Września 1 godzinę temu, BazylWidzew napisał(a): Ciekawy jestem po ilu dniach noszenia te skarpetki po 16😁 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1034654 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano Wtorek o 16:39 Autor Zgłoś Udostępnij #1608 Opublikowano Wtorek o 16:39 Dojrzewanie rozpoczęte 😀. 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035342 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 11 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij #1609 Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Dziś marketowo stekowo😅. Niby sezonowane i Black Angus ale nie polecam nie dość, że cienizna to smak taki sobie. Rare Medium Rare Edytowane 11 godzin temu przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 9 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij #1610 Opublikowano 9 godzin temu Trochę rybki uwędziłem 😋. 3 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035977 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij #1611 Opublikowano 8 godzin temu 51 minut temu, Grzewlod napisał(a): Trochę rybki uwędziłem 😋. Łosoś pychotka 1 TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035983 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij #1612 Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 57 minut temu, BazylWidzew napisał(a): Łosoś pychotka To nie Łosoś ale również smaczny😋. Edytowane 7 godzin temu przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035985 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij #1613 Opublikowano 8 godzin temu 16 minut temu, Grzewlod napisał(a): To nie Łosoś Na tym górnym zdjęciu wygląda jak łosoś. A co to jest? TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 7 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij #1614 Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 36 minut temu, BazylWidzew napisał(a): A co to jest? Pstrąg łososiowy w Lidlu filet jest na promocji. Edytowane 7 godzin temu przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035996 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganc89 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij #1615 Opublikowano 6 godzin temu 3 godziny temu, Grzewlod napisał(a): Trochę rybki uwędziłem 😋. A co to za rurki wystają? Ja jutro pierwsze podejście do łososia. Też trafiłem na promce w netto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZCZEPAN Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1616 Opublikowano 4 godziny temu 6 godzin temu, Grzewlod napisał(a): Niby sezonowane i Black Angus ale nie polecam nie dość, że cienizna to smak taki sobie. Black Angus to popularne mięso na steki w USA, ale mam pytanie o jego kruchość i sposób sezonowania?? „Warto doceniać małe rzeczy, które sprawiają, że życie jest piękne.” Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi