Muski Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij #1601 Opublikowano 28 Sierpnia 39 minut temu, SZCZEPAN napisał(a): Widzę, że Waldek korzysta z bardzo dokładnej wagi No zobacz, a nie robił fotek jak stół był zastawiony przyprawami . Przy elementach od 1 do 2 kg ilości przypraw, pożywki czy bakterii muszą być precyzyjne by były powtarzalne i do kontroli procesu. 1 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij #1602 Opublikowano 29 Sierpnia W dniu 27.08.2025 o 21:06, Zofintal napisał(a): wyrażam chęć przyjazdu na pierwszą degustację 😋 👍Za 14 dni pierwsze podejście do degustacji szerokości na drodze. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031889 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij #1603 Opublikowano 29 Sierpnia Oj chyba później😉 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031890 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij #1604 Opublikowano 29 Sierpnia 24 minuty temu, Muski napisał(a): Oj chyba później😉 Najchętniej to już bym wbił zęby 😉, jednego obłego można będzie degustować po to żeby porównać zmieniający się smak i teksturę w czasie trwania sezonowania. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031896 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1605 Opublikowano 13 Września (edytowane) Peklowanie "zakończone ", skarpetki pozakładane, paszporty nadane🙂fermentacja rozpoczęta 🙂. Edytowane 13 Września przez Grzewlod 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1034624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij #1606 Opublikowano 13 Września 35 minut temu, Grzewlod napisał(a): skarpetki pozakładane, Ciekawy jestem po ilu dniach noszenia te skarpetki🤣 TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1034631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij #1607 Opublikowano 13 Września 1 godzinę temu, BazylWidzew napisał(a): Ciekawy jestem po ilu dniach noszenia te skarpetki po 16😁 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1034654 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 16 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1608 Opublikowano 16 Września Dojrzewanie rozpoczęte 😀. 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035342 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 19 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1609 Opublikowano 19 Września (edytowane) Dziś marketowo stekowo😅. Niby sezonowane i Black Angus ale nie polecam nie dość, że cienizna to smak taki sobie. Rare Medium Rare Edytowane 19 Września przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 19 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1610 Opublikowano 19 Września Trochę rybki uwędziłem 😋. 3 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035977 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 19 Września Zgłoś Udostępnij #1611 Opublikowano 19 Września 51 minut temu, Grzewlod napisał(a): Trochę rybki uwędziłem 😋. Łosoś pychotka 1 TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035983 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 19 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1612 Opublikowano 19 Września (edytowane) 57 minut temu, BazylWidzew napisał(a): Łosoś pychotka To nie Łosoś ale również smaczny😋. Edytowane 19 Września przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035985 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 19 Września Zgłoś Udostępnij #1613 Opublikowano 19 Września 16 minut temu, Grzewlod napisał(a): To nie Łosoś Na tym górnym zdjęciu wygląda jak łosoś. A co to jest? TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 19 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1614 Opublikowano 19 Września (edytowane) 36 minut temu, BazylWidzew napisał(a): A co to jest? Pstrąg łososiowy w Lidlu filet jest na promocji. Edytowane 19 Września przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1035996 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganc89 Opublikowano 19 Września Zgłoś Udostępnij #1615 Opublikowano 19 Września 3 godziny temu, Grzewlod napisał(a): Trochę rybki uwędziłem 😋. A co to za rurki wystają? Ja jutro pierwsze podejście do łososia. Też trafiłem na promce w netto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZCZEPAN Opublikowano 19 Września Zgłoś Udostępnij #1616 Opublikowano 19 Września 6 godzin temu, Grzewlod napisał(a): Niby sezonowane i Black Angus ale nie polecam nie dość, że cienizna to smak taki sobie. Black Angus to popularne mięso na steki w USA, ale mam pytanie o jego kruchość i sposób sezonowania?? „Warto doceniać małe rzeczy, które sprawiają, że życie jest piękne.” Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 20 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1617 Opublikowano 20 Września (edytowane) 10 godzin temu, ganc89 napisał(a): A co to za rurki wystają? Termometry. Edytowane 20 Września przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 20 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1618 Opublikowano 20 Września (edytowane) 12 godzin temu, SZCZEPAN napisał(a): pytanie o jego kruchość i sposób sezonowania?? Kruchość bardzo słaba nie tego oczekiwałem. Sezonowane 21 dni natomiast jaką metodą na etykiecie nie było napisane wyglądało na mokre wnioskuję po mojej ocenie struktury mięsa ale mogę się mylić. Dziś może zrobię steki z naszego sezonowania będę miał jakieś porównanie. Edytowane 20 Września przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036058 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 20 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1619 Opublikowano 20 Września (edytowane) Rogaliki nie tak sławne jak Halusi. Rogaliki Agusi, resztka która pozostała😋 Edytowane 20 Września przez Grzewlod 4 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036099 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij #1620 Opublikowano 20 Września 35 minut temu, Grzewlod napisał(a): nie tak sławne jak Halusi Ale równie smaczne 1 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij #1621 Opublikowano 20 Września A cukier na rogalikach chyba jakiś specjalny i nadzienie inne niż Halusi? Rogaliki mniam, mniam. 😚 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036118 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 20 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1622 Opublikowano 20 Września 11 minut temu, mamuśka napisał(a): A cukier na rogalikach chyba jakiś specjalny i nadzienie inne niż Halusi? Cukier dekoracyjny do wypieków a nadzienie marmolada wieloowocowa.. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036120 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 20 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1623 Opublikowano 20 Września (edytowane) Dziś pierwszy test smaku po okresie sezonowania 24 dniowym na sucho🤔. Ubytek spory, zapach ładny, wnioskując po teksturze kruchość steka zapowiada się obiecująco😋. Edytowane 20 Września przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036123 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij #1624 Opublikowano 20 Września 10 minut temu, Grzewlod napisał(a): Cukier dekoracyjny do wypieków a nadzienie marmolada wieloowocowa.. Dzięki Grzesiu. Pozdrów Agę. 😚 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036124 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 20 Września Autor Zgłoś Udostępnij #1625 Opublikowano 20 Września (edytowane) Steki kruche brakuje mi trochę smaku (tłuszczu) 😋. Edytowane 20 Września przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1036152 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi