Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.07.2023 o 20:20, Grzewlod napisał(a):

Zespół działa w trakcie wędzenia:)

Wyroby pierwsza klasa.

My z Renią zamierzamy w ten weekend uruchomić produkcję po małej przerwie.

Takiej pustki w lodówce dawno nie miałam.... światło 🙃

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-845576
Udostępnij na innych stronach

8 minut temu, @halusia@ napisał(a):

Wyroby pierwsza klasa.

Dziękujemy:).

9 minut temu, @halusia@ napisał(a):

My z Renią zamierzamy w ten weekend uruchomić produkcję po małej przerwie.

Super zespół Sisters w akcji;):thumbsup:, życzę udanych i smacznych wyrobów. Nie zapomnijcie do kiełby orzeszkowej sypnąć garść pistacji wiecie taką lubię:tongue:;).

19 minut temu, @halusia@ napisał(a):

Takiej pustki w lodówce dawno nie miałam.... światło 🙃

Są też dobre strony, w takiej sytuacji można wreszcie znaleźć miejsce na chłodzenie napitków.

Po akcji weekend wrzuć kilka fotek waszych smacznych malowanek.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-845585
Udostępnij na innych stronach

Podczas testu pod hasłem tekstura zjedliśmy baton pomiarowy :tongue: ciekawe co dalej będzie z kiełbasą:tongue::facepalm:.

20230722_085739.thumb.jpg.38fa5029441822610d7372db43ef446f.jpg

 

20230722_201746.thumb.jpg.c28f68f15b4681cb6bcf6dc5aa43a052.jpg

 

Testu ciąg dalszy młode dojrzewki :tongue:.

20230722_193401.thumb.jpg.6bfc239f918ce12f03be31774d74fabd.jpg

 

Gwoździe programu 25-cio letni ser jednego z naszych kolegów w duecie z polędwicą jelenia, poezja smaku.

20230722_224048.thumb.jpg.14d26fd497dae1d21aa93192cbd27003.jpg20230722_224130.thumb.jpg.de831fc97a1cd6f523bd87bb2a2ac75b.jpg

 

 

 

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-846586
Udostępnij na innych stronach

5 godzin temu, Grzewlod napisał(a):

Podczas testu pod hasłem tekstura zjedliśmy baton pomiarowy :tongue: 

 młode dojrzewki :tongue:.

 polędwicą jelenia, poezja smaku.

 

Grzesiu,

wcalę się nie dziwię, bo jeśli tak smakuje jak wygląda to można degustować...nie tylko jeden baton 👏 😃

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-846682
Udostępnij na innych stronach

Po prostu teraz zrobicie pomiarowym następny i także za tydzień (lub wcześniej) go zjecie. :D

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-846684
Udostępnij na innych stronach

2 godziny temu, BazylWidzew napisał(a):

Mam jeszcze kawałeczek sera od Karola, teraz chyba ma z 6 lat😆

:thumbsup:

18 minut temu, ReniaS napisał(a):

wcalę się nie dziwię, bo jeśli tak smakuje jak wygląda to można degustować...nie tylko jeden baton 👏 😃

13 minut temu, Maxell napisał(a):

Po prostu teraz zrobicie pomiarowym następny i także za tydzień (lub wcześniej) go zjecie. :D

 

:thumbsup:Wina nie zabraknie tylko czy wątroba wytrzyma ;):).

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-846694
Udostępnij na innych stronach

5 godzin temu, Grzewlod napisał(a):

Podczas testu pod hasłem tekstura zjedliśmy baton pomiarowy

Przy takim zestawie i zapewne doborowym towarzystwie nie odeszłabym od stołu.

Drugi baton poszedłby w ruch.

Grzesiu, wszystko wygląda bajecznie smaczne. 😋

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-846700
Udostępnij na innych stronach

 

Godzinę temu, ReniaS napisał(a):

jeśli tak smakuje jak wygląda to można degustować

32 minuty temu, @halusia@ napisał(a):

Przy takim zestawie i zapewne doborowym towarzystwie nie odeszłabym od stołu.

Drugi baton poszedłby w ruch.

Grzesiu, wszystko wygląda bajecznie smaczne. 😋

 

Dziękujemy, przyjdzie czas kiedy będziemy degustować Pistacjową popijając słonym karmelem itd.:)

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-846709
Udostępnij na innych stronach

19 minut temu, Filiip10 napisał(a):

Odjęło mi mowę :w00t: Niesamowite salami :clap: 

Dziękuję:).

20 minut temu, Filiip10 napisał(a):

Nauczysz mnieee ?

Przecież od dawna uczymy Ciebie z innymi SiB-ami podrzucamy linki. Całą wiedzę znajdziesz na forum wystarczy czytać. Wejdź w dział wędlin dojrzewajacych tam znajdziesz całą wiedzę i jeszcze wiecej... Jak chcesz zrobić salami to załóż temat opublikuj założenia wtedy dostaniesz wszelkie wskazówki od SiB-ów. 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-847015
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
15 godzin temu, Muski napisał(a):

Aga zaszalała 😁

11 godzin temu, karolszymczak napisał(a):

Piękny torcik!!!

5 godzin temu, ReniaS napisał(a):

Czy mała, czy duża zawsze wykonana z wielką starannością :clap:

 

3 godziny temu, @halusia@ napisał(a):

Śliczny ten torcik...Aga to ma talent. 👏🤗

2 godziny temu, BazylWidzew napisał(a):

Ja bym powiedział że małe arcydzieło:thumbsup:

 

Bardzo dziękujemy, ukłaniamy i pozdrawiamy :)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-850116
Udostępnij na innych stronach

Jeżeli to wypociny to jak u Was  wygląda dobra robota. ? :)  a jak najlepszą konkursowa  🤣🤣 

Wyroby klasa 👍👏

 

Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-850189
Udostępnij na innych stronach

Może się wypiszę z tych dojrzewek😜 ...zrobisz i czekasz długie miesiące aby posmakować cieniutkie plasterki. Chyba wolę salceson - kilka dni i przegryziony , plastry przyzwoite takie męskie 😁

Ale trzeba jeszcze popracować nad kolorem. 

Muskie - to ryba 🙃

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/32/#findComment-850219
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.