Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

Nawet nie grzałem pokrywy, chleb od razu w niej wyrastał.
A ja wole jak taki garnkowy wyrasta sobie w koszyku i przekladam do wygrzanego gara , szczegolnie gdy to jest zeliwo , skorka jest bardziej chrupiaca i grupsza . Zeliwo tak szybko nie nabiera temperatury . 
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19114-pieczywo-chleb-weekendowy-twonka/page/2/#findComment-769625
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.