electra Posted May 22, 2022 Report Share #26 Posted May 22, 2022 Nawet nie grzałem pokrywy, chleb od razu w niej wyrastał. A ja wole jak taki garnkowy wyrasta sobie w koszyku i przekladam do wygrzanego gara , szczegolnie gdy to jest zeliwo , skorka jest bardziej chrupiaca i grupsza . Zeliwo tak szybko nie nabiera temperatury . Quote https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19114-pieczywo-chleb-weekendowy-twonka/page/2/#findComment-769625 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.