Maxell Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-764396 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) Materiały w plikach pdf nadesłał Kolega Wilq1x,Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-764398 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Brak strony 105 Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-764529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Na pewno? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-764535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio59 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Brak strony 105 Czas już wstać. Cytuj Ja już nic nie muszę.Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-764540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilq1x Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Cieszy mnie, że ktoś czyta ten wątek :-) Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez Wilq1x Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-764724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zawsze czytam , nie jestem jednak tak spostrzegawczy . Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-765154 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resal Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Jakim rodzajem mięsa jest gryf, który stanowi składnik potrawki marynarskiej? Nie żebym planował gotować ale nie spotkałem takiej nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-765156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Jakim rodzajem mięsa jest gryf, Gryf nie jest mięsem. Nie zawiera tkanki mięśniowej.Gryf należy do podrobów wołowych. Pod nazwą kryje się gruczoł mleczny - wymiona. W jednym z przepisów garmażeryjnych znalazłem recepturę na "flaczki śląskie". Jeden z podstawowych składników jest gryf. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-765219 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resal Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Dzięki. Znalazłem w materiałach forum taką informację:"TUSZA WIEPRZOWA...Pachwina, gryf, słabizna, brzuch" Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-765227 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) wymiona -gryf przy końcu tej strony Kuchenne rozterki początkującej Blogerki: CO NA CO? Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez DZIADEK Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-765232 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Pamietam jak moja babcia w dobie kryzysu robila takie flaczki z wymiona , teraz to chyba nie do kupienia w sklepie , Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-765296 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Cieszy mnie, że ktoś czyta ten wątek :-)Mam kilka pozycji z tej serii lecz nie mogę się doszukać ile było wszystkich części. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-765583 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Pokaż zdjęcia wszystkich, aby można było przeczytać całe tytuły. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-765589 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Pokaż zdjęcia wszystkich, aby można było przeczytać całe tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-765600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregzag Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Cieszy mnie, że ktoś czyta ten wątek :-)Mam kilka pozycji z tej serii lecz nie mogę się doszukać ile było wszystkich części. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-807133 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregzag Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Cieszy mnie, że ktoś czyta ten wątek :-)Mam kilka pozycji z tej serii lecz nie mogę się doszukać ile było wszystkich części. Edytowane 7 Stycznia 2023 przez Maxell Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-807273 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregzag Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 7 Stycznia 2023 bilu72, a masz może zeskanowane Receptury Regionalne albo można by się ukłonić o taki skan? Chyba na forum tej części nie ma albo nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-807306 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Prowadzę właśnie negocjacje w tej sprawie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19116-rok-1954-zasadnicze-receptury-gastronomiczne-zeszyt-ii/#findComment-807316 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.