jacurb Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Maja 2024 Co zrobić? Suszony schab wyszedł bardzo smaczny ale nie daje się kroić - twardy jak kamień. Czy da się go uratować? Wszystko było robione zgodnie z przepisem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20811-porady/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Maja 2024 2 godziny temu, jacurb napisał(a): Wszystko było robione zgodnie z przepisem. Z którym przepisem.? Moja teściowa jak jej jakaś wędlina za mocno wyschła ścierała ją na tarce i na kanapkę.Do bigosu też się nada. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20811-porady/#findComment-921407 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 Maja 2024 2 godziny temu, jacurb napisał(a): Co zrobić? Suszony schab wyszedł bardzo smaczny ale nie daje się kroić - twardy jak kamień. Czy da się go uratować? Wszystko było robione zgodnie z przepisem. Możesz zmielić z boczkiem wędzonym. Będzie fajna smarówka. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20811-porady/#findComment-921414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacurb Opublikowano 2 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 2 Maja 2024 Podpowiedź w jakich proporcjach wagowych boczku i schabu? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20811-porady/#findComment-921611 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.