sawca Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Stycznia 2009 "dodałem mieszankę peklującą otoczkowaną " Znalazłem toto w przepisie Papli http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1492 Cytuj Ja tam lubię swoja schizofrenię jest z kim wypić i pogadać. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2146-a-co-to-takigo/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Sól peklująca otoczkowana, to taka która się tak szybko nie starzeje/wietrzeje/osłabia, jest pokryta substancją antyutleniająca.Czyli krótko mówiąc można jej więcej kupić i dłużej przechowywać. Reszta to tak samo jak normalna sól peklowa. Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2146-a-co-to-takigo/#findComment-51546 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Temat- sól peklowa Poczytaj http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=668&postdays=0&postorder=asc&highlight=otoczkowana&start=15 Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2146-a-co-to-takigo/#findComment-51547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 8 Stycznia 2009 A jak dla mnie, użyłem do tego samego wyrobu (były to golonki indycze z szynkowara)raz zwykłej peklosoli, a za drugim razem tej otoczkowanej. Pozostałe rzeczy zrobiłem tak samo, i ta ze zwykłą peklosolą smakowała mi lepiej. Ale to chyba kwestia gustu (smaku). Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2146-a-co-to-takigo/#findComment-51549 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawca Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ale Wy to prędcy jesteście. Komputer to macie przy sobie czy co? :smile: Poczytałem, jestem mądrzejszy.Dzięki Cytuj Ja tam lubię swoja schizofrenię jest z kim wypić i pogadać. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2146-a-co-to-takigo/#findComment-51557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ale Wy to prędcy jesteścieNo i o to chodzi :lol: :lol: Dziś pytanie, a jeszcze wcześniej odpowiedź :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2146-a-co-to-takigo/#findComment-51559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.