Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Sól peklująca otoczkowana, to taka która się tak szybko nie starzeje/wietrzeje/osłabia, jest pokryta substancją antyutleniająca.

Czyli krótko mówiąc można jej więcej kupić i dłużej przechowywać. Reszta to tak samo jak normalna sól peklowa.

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. ....

Albert Einstein

自製煙熏肉

Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie :)

Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2146-a-co-to-takigo/#findComment-51546
Udostępnij na innych stronach

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2146-a-co-to-takigo/#findComment-51547
Udostępnij na innych stronach

Gość Anonymous

A jak dla mnie, użyłem do tego samego wyrobu (były to golonki indycze z szynkowara)

raz zwykłej peklosoli, a za drugim razem tej otoczkowanej. Pozostałe rzeczy zrobiłem tak samo, i ta ze zwykłą peklosolą smakowała mi lepiej. Ale to chyba kwestia gustu (smaku).

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2146-a-co-to-takigo/#findComment-51549
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.