Jump to content

Plany


Recommended Posts

  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Radzio! Jako surowca na szynkę przeważnie kupuję wp kl.I tz. "kulki" a im raczej nic nie odstaje. Jeżeli trafi się niepotrzebny, odstający kawałek, strzęp to go ucinam przed założeniem siatki. To czasami robię po peklowaniu i nic więcej. Szynki z piersi indyka same w sobie bardzo gładziutkie - o smaku już nie mówię.
Andrzej M-ce
Link to comment
Share on other sites

Bardzo ładna wędzarnia -gdzie jest palenisko .Przy tego typu wędzarniach radził bym wykręcić otwory w każdej desce na termometr ( w deskach powyżej już zainstalowanego termometru ) dlatego że najwyższa temperatura będzie, przy przykrytej wędzarni, na samej górze . Pozdrawiam
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Tak wygladała wcześniej

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e26006d8ef96bb1.html

 

Niestety miałem problem z temperaturą ( uwaga Dziadka ) - teraz po przebudowie wyglada tak

 

i z temperaturą nie mam już problemu

 

i pierwsze wędzienie po przebudowie

Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!!

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.