krzychuzab Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 2 godziny temu Schab i boczek pokrojony w plasterki około 0,5 cm. Posypane peklosolą, papryką słodką, pieprzem świeżo mielonym. Odstawione do lodówki na dobę. Osuszone i następnie wędzone w temp. 40-50 stopni 3 godziny. Podpieczone 10 minut w temp. 70-80 stopni. Do jedzenia jako zakaska. Wymaga dobrych zębów. Moze być też jako dodatek do zup, bigosu, sosów itp. Produkt trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23342-k%C4%85ski-czipsy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 godzinę temu 28 minut temu, krzychuzab napisał(a): Schab Dopisz B/K lub zmień na polędwica bo zaraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23342-k%C4%85ski-czipsy/#findComment-1047230 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, bilu72 napisał(a): Dopisz B/K lub zmień na polędwica bo zaraz się zacznie Ech... prowokator Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23342-k%C4%85ski-czipsy/#findComment-1047236 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.