Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wykładanie papierem do pieczenia nie ma sensu bo zaburza właściwości tego garnka. Ja nie oliwie tylko smaruje margaryną lub masłem i posypuje mąką tak od serca. Uprzedzam że smarowanie margaryną na zamoczony garnek (a tak należy zrobić) to kawał męskiej przygody i można dostać cholery, ciągnie się jak gum, ale efekt ok.
życie jest szkołą negocjacji
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2544-sprzetgarnek-rzymski/page/2/#findComment-301111
Udostępnij na innych stronach

Ja też np. piekąc akurat w garnku rzymskim, smaruję go margaryną ale zamiast mąki używam mielonych w młynku do kawy, najzwyklejszych płatków owsianych, a jeżeli już mąkę, to razową żytnią grubo mieloną z tzw. pełnego przemiału. Też jest zawsze OK.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2544-sprzetgarnek-rzymski/page/2/#findComment-301120
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.