Małgoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Kobitki górą!!! :grin: : http://www.youtube.com/watch?v=7mXUfA0NVI0 Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Hi Tylko ciekawe jakie w smaku te kielbaski ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-75990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A jaki tandetny sprzęt.Połowa wyszła górą. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-75998 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A jaki tandetny sprzęt.Połowa wyszła górą."Haaaaaaaamerykańskiiiii" :lol: Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76000 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 hi Toshiba a jakiej TY nadziewarki uzywasz ? , a moze recznie napelniasz jelita ? :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Napewno nie takim badziewiem :!: Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76002 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Hm ale za to innym Amerykanskim badziewiem typu sausage maker (nadziewarka pionowa ) albo jego kopia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76003 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jeśli już, to cała Ameryka to jedna wielka kopia, gdyby nie pokradzione pomysły, patenty, podkupieni naukowcy, to by dalej z dzidami i kamieniami na bizony polowali. :lol: Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76004 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 hm Mielone z bizona - dobra mysl :wink: , lece do sklepu , albo do zoo upolowac Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Marcinct..to pewnie przyda Ci się : :lol: http://www.chefpaul.net/klopsBz.html Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76039 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Bardzo profesjonalny sprzęt dla profesjonalistów.Nadziewarka kolankowa.HI hi.Śmiech na sali.Robienie kiełbasy na czas to farsa.Go, go, go a co to formuła 1 :question: Wystarczy dać im zły kaliber jelit i są w .... :grin:Lubię tego kucharza bo jest perfekcjonistą, ale tu stanowczo dał ciała. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76051 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Widać najważniejsza tu była średnica kiełbas a nie smak :grin: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76065 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 co do programu , ogladam czasami te zmagania kulinarne i inne jest tu tego sporo na programach o gotowaniu - tu chyba bardziej o rywalizacje i zrecznosc biega niz o zrobienie dobrego jakosciowo produktu , natomiast o wiele ciekawsze sa programy na travel gdzie ekipa filmowa podrozuje po calym swiecie i podglada mistrzow gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Widać najważniejsza tu była średnica kiełbas a nie smak :grin: Jak to w stanach... Ma ładnie wyglądać, a że nie funkcjonalne, albo niesmaczne ??? A kogo to obchodzi? Biznes jest biznes. Już Kapela Czerniakowska 30 lat temu śpiewała, że reklama dźwignią handlu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76072 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jednak wychodząc ze "stajni " G.Ramseya można liczyć na niezłą posadę.Z tego co wiem jeden z Polaków (przeczołgany niemiłosiernie w "terminie" u Mistrza) jest kucharzem na Oxfordzie i gotuje dla Profesorstwa Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 pawelek to to na pokaz to tak ale jest wiele miejsc w usa gdzie przyrzadzaja takie rarytasy ze jezyk ucieka do d.... , pamietaj ze tu sa narodowosci z calego swiata wiec jesli chce sprobowac prawdziwej wloskiej pizzy nie musze jechac do wloch - ide do wloskiej pizzeri (we wloskiej dzielnicy) ,gdzie z pokolenia na pokolenie wloska rodzina robi pizze i tak od 1930roku , to samo jesli chce sprobowac kuchni tajlandzkiej , tureckiej , meksykanskiej , czy pojesc polskich pierogow [ Dodano: Pon Sie 10, 2009 23:04 ] Malgos tu byc Chef ( kucharz - nie pracownik fast food) do bardzo powazany i prestizowy zawod , znajomy chodzil do takiej szkoly kosztowala go 40tys $ , ale bylo warto , restauracje bija sie o dobrych kucharzy bo jak wiadomo amerykancy bardzo lubia sie stolowac na miescie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76074 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 marcinct, ja tam wiem, jak obejrzałem cykl programów o Route 66, to przy niektórych odcinkach język dostawał takiego świra, że .... To był przekrój kuchni światowej...A swoją drogą, swego czasu mieszkałem prawie rok w Londynie, i tam najlepszą pizzę robili hindusi... Też mnie to dziwiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76077 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 hi Bylem wlasnie ostatnio we wloskiej pizzeri ( moja luba jest smakoszka pizzy - dla mnie moze nie istniec ) Sally pizza prowadzona przez wloska rodzine - jadali tam Frank Sinatra , Bill Clinton - mala ciasna ze stolami z czasow krola swieczka knajpka , otwarta od 17- 22 .Kiedy podszedlem pod knajpke bylo moze 20min przed piata , a kolejka moze z 20 osob , no i spytalem jakiejs Pani ze zdziwieniem co do za pizza ze tyle ludzi czeka przed otwarciem , na to mi kobita odpowiedziala ;; synu mam ponad 60 lat i nie mam z glawa a w kolejce do knajpy stoje juz 2 raz w tym tygodniu wiec cos chyba musi byc w tej pizzie no nie". Oczywiscie ci co przyszli za nami do pizzeri juz nie weszli , zanim dostalismy pizze minely 2 godz - wg mojej polowki bylo warto . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Magia ....magia miejsca,troche mody..ot co.No i oczywiście KAMERALNOŚĆ i życzliwość wlaścicieli,którzy potrafią z kazdym gościem zamienić parę słów. Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76091 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Magia ....magia miejsca,troche mody..ot co.No i oczywiście KAMERALNOŚĆ i życzliwość wlaścicieli,którzy potrafią z kazdym gościem zamienić parę słów.Racja W Krakowie na Starowiślnej jest taka lodziarnia. Jak jest ciepło, to kolejka na dwie godziny stania. Jakby kogoś zapytać, czemu stoi, powie,że w tych lodach coś jest. Jak zapytać co? To już nie potrafi tak do końca powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2797-wyr%C3%B3b-kie%C5%82bas-w-hells-kitchen/#findComment-76092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.