Skocz do zawartości

Galeria postaci - czyli kto jest kim w zadymiarskim świecie

Rekomendowane odpowiedzi

Ujawnili się oni to wypada i mnie się ujawnić :cool:

Ja nie mogę :lol: Jedno moje oko ma taki sam kolor jak Twoje :grin: :lol:

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

einshel-(dzisiaj piatek) Miesem nie rzucaj!

Ależ Dzidziu , to na jutro !!! SZyneczka drobiowa będzie ... Przepis w dziale ''wyroby z szynkowarki'' :grin: Jak wyjdzie dobra... :rolleyes: Pozdrawiam!
Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi...:) ''

Aleś się ujawnił,

Przeca okulary zdjął.... :shock: :lol: :clap:
Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi...:) ''

Pytasz a wiesz

Zapowiada się naprawdę fajny i ciekawy wieczorek... zapoznawczy ? :) :tongue:

MIŁOŚĆ

JEST PIĘKNYM KWIATEM

KTÓRY KWITNIE

POŚRÓD CHWASTÓW

Macie ''pojechane po 'rajtuzach'...

nie mogę sie doczekać.... :P odliczam dni i godziny :)

MIŁOŚĆ

JEST PIĘKNYM KWIATEM

KTÓRY KWITNIE

POŚRÓD CHWASTÓW

• 5 miesięcy temu...

Witam Brać.

Jacek, 40 lat, mieszkam i pracuję w Warszawie.

Kiepskie miejsce na dymienie :grin: ale tęsknota za miejscem i możliwościami wędzenia niezmienna od kilku lat. Odbijam to sobie podczas pobytu na wsi.

Ryby i sushi - główne tematy moich zainteresowań kulinarnych.

pzdr,

jd

jackdaniels, witanko , no nie powiem nazwa jakoś dziwnie mi znajoma :grin:

całe życie się uczę , a czy się nauczę...

http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg

Witaj Jacek :grin:

Witam wszystkich sympatyków dobrego jedzonka

:grin:

http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png

"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię."

• 2 miesiące temu...

Witam Wszystkich forumowiczów! Jestem po lekturze paru setek wpisów, w głowie mętlik, pamiętam z tego co najwyżej parę procent. No, ale stało się, złapałem chorobowy syndrom wyrobów domowych. Z racji prawie żadnych doświadczeń, wędziłem parę razy ryby i kiełbasę w wędkarskiej , rurowej wędzarence, postawiłem na Bradleya 6-cio półkowego. Dzisiaj powinien dotrzeć. Dotychczas popełniłem parę kiełbas bez żadnej receptury, tak na oko, ale i tak, jak dla mnie, były pyszne. Liczę na pomoc kolegów i Encyklopedię forum, moja pomocą posłużę jak nabędę doświadczeń . Jestem z Chojnic, woj. pomorskie. Pozdrawiam wszystkich.

Szam

Witaj szam1953 :lol: :lol: Zadymiaj, zadymiaj :lol: :lol: Na tym forum znajdziesz z pewnością pomoc, a smak wyrobów w porównaniu z tymi "Marketowymi" powali Cię z nóg :lol: :lol:

"Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce

Cześć,

na imię mam Irek. Jestem z okolic Wrocławia. Lat 39 i pół. Od jakiegoś czasu śledzę wydarzenia na stroni wędliniarskiej braci jednak dopiero teraz zdecydowałem się rozpoczęć przygodę praktyczną. W tym celu zakupiłem już u Miro szynkowar, a wiosną zamierzam postawić w ogrodzie wędzarenkę. Dużo czytam wpisów na forum zarówno o budowie wędzarni jak też o produkcji wędlin w szynkowarkach i szczerze mówiąc w głowie mam tak dużo informacji :cry: , że kompletnie nie wiem jak je pożytecznie wykorzystać przy produkcji domowej. Może skupić się tylko na jakiejś małej części całego asortymantu :question: Mam nadzieję, że zarówno na to jak i jeszcze wiele innych pytań uzyskam tutaj odpowiedzi, a jak już będę ze swoimi wyrobami gotowy, to się nimi nie omieszkam na forum pochwalić :thumbsup:

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

irek72
Witaj kolego !!! I tak jak koledze wyżej życzę udanych wyrobów :smile:

"Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce

Witam serdecznie po raz kolejny :) Skoro jest temacik z fotkami to czemu nie :lol:

P.S. nie będe sie do końca ujawniał.. najpierw postaram sie nie spartolić pierwszych domowych wyrobów :lol: w razie czego potem na zjazdach nikt sie nie będzie śmiał :blush: Pozdrawiam

p.s.2 Nie nie pracuje jako mikolaj ^^ Tak, myśle o tym bo fajne zajęcie..

siostrzyczka moja chciała dzieciakom frajde zrobić ;) ah te roześmiane buźki i rządza prezentów :lol:

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

Witam mam na imie Janek pochodze z Zebu k/Zakopanego mieszkam z rodzina w Toronto. Jestem na tym forum od niedawna i to jest moj pierwszy wpis.

Chce podziekowac wszystkim za cenne rady i pozdrawiam wszystkich

My także pozdrawiamy wszystkich nowych zadymiaczy. Jeśli możecie, kliknijcie u góry strony na mapkę i zaznaczcie swoją lokalizację.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Witam mam na imie Janek pochodze z Zebu k/Zakopanego

Witaj drogi kolego na Naszym forum . W Zębie k Zakopanego na wycieczce byłem w ubiegłym roku , do Toronto jest trochę dalej . :grin:

Gorąco pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

...ale nie jest powiedziane, że i tam nie zawitamy z jakimś zlotem międzynarodowym. ;)

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

...ale nie jest powiedziane, że i tam nie zawitamy z jakimś zlotem międzynarodowym. ;)

Bardzo chetnie zapraszam a przyokazji troche sie podszkole

[ Dodano: Wto 27 Mar, 2012 18:34 ]

Witam mam na imie Janek pochodze z Zebu k/Zakopanego

Witaj drogi kolego na Naszym forum . W Zębie k Zakopanego na wycieczce byłem w ubiegłym roku , do Toronto jest trochę dalej . :grin:

Gorąco pozdrawiam

Ja niebylem 14 lat i morze w tym roku odwiedze moje ukochane gory.

Pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...

Witam

mam na imie Michał, mam 41 lat, mieszkam w Strzelinie koło wrocławia. Z zawodu prawnik z zamiłowania kucharz. Brak wiekszych efektów w zadymianiu. Mam nadzieje ze to sie zmieni.

pozdrawiam

Michał

Michał Koperski, witaj w wielkiej rodzinie nic się nie martw szybko liźniesz wędzarniczej przygody
W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.