arkadiusz Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) Jak przeliczasz stężenie peklówki w stosunku do ilości godzin?Ja już Ci policzyłem .Chciałeś 20 h dostałeś odpowiedź mimo, że nie jestem zwolennikiem tak krótkiego peklowania z różnych powodów. Mogę jedynie pomóc w sytuacji awaryjnej. Masz gdzieś na stronie kalkulatory to sobie sam policzysz tylko nie wiem czy uwzględnią tak krótkie 15 godzinne peklowanie. Życzę sukcesów. Edytowane 28 Marca 2021 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/326-w%C4%99dzenie-%C5%BCeberek/page/3/#findComment-701790 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 28 Marca 2021 stężenie peklówki w stosunku do ilości godzin? Tu masz tabelePamiętaj że peklowanie odbywa się również podczas ociekania i ten czas musisz doliczyć, troche matematyki, praktyki i dasz rade sam tabel.pdf Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/326-w%C4%99dzenie-%C5%BCeberek/page/3/#findComment-701802 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ucho1982 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) TOSHIBA, dziękuję za tabelę, że chciało się ją wstawić i wspomóc po ludzku w potrzebie Wracając do żeber!Wyszło super. Pierwszy raz jadłem żeberka z wędzarni, swojej roboty. Są pyszne. Pełne smaku i soczyste. Polecam. Dziękuję za sposób TOSHIBA Miałem zamieścić fotki, więc zacznę od początku. To ten cukierek Osuszanie na powietrzu. Osuszanie w komorze wędzarni. Wędzenie właściwe. Efekt końcowy. Wybaczcie brak elegancji na fotografii z żeberkami, nie było czasu w trakcie walki o kawałek mięsa Edytowane 29 Marca 2021 przez Ucho1982 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/326-w%C4%99dzenie-%C5%BCeberek/page/3/#findComment-701913 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 29 Marca 2021 Wracając do żeber! Wyszło super. Pierwszy raz jadłem żeberka z wędzarni, swojej roboty Najważniejsze że smakowały i to mi starczy Kiełbasa też ładnie wygląda Ładna wędzarnia, PSTabela nie jest moja, pochodzi z zasobów Forum Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/326-w%C4%99dzenie-%C5%BCeberek/page/3/#findComment-701929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ucho1982 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 29 Marca 2021 Najważniejsze że smakowały i to mi starczy Kiełbasa też ładnie wygląda Ładna wędzarnia, PSTabela nie jest moja, pochodzi z zasobów ForumCieszę się niezmiernie, że wciąż mogę polegać na specjalistach tego forum. Projekt wędzarni wziąłem właśnie z tego forum. Ze 2 miesiące pisałem z Bogdanem jak mam się zabrać do budowania. Ależ on miał do mnie cierpliwość, to nie pojęte. Wędzarnia „Bogdanka”, która upiększa mój ogród, to przede wszystkim jego zasługa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/326-w%C4%99dzenie-%C5%BCeberek/page/3/#findComment-701940 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.