EL GREGOR Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3126 Opublikowano 16 Stycznia 2015 wczoraj ,,złapałem smaka na pasztet,, Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397300 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3127 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Grzesiu, cóż to za smarowidło(a) na ostatniej focie? pierwsze to pewnie ketchup. Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397310 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZLeP Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3128 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Budyń malinowy. Cytuj https://sklep.zlp.com.pl/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3129 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Wiesiu czerwone smarowidło to jest pasta paprykowa,którą otrzymałem od twojej Mamy na zlocie podlaskim,druga to chrzan z żurawinami Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3130 Opublikowano 16 Stycznia 2015 powinienem poznać pasztecik z chrzanem bardzo lubię ale chrzan z żurawinami ... to trzeba będzie pokombinować Do miłego Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397319 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3131 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Pasztet wygląda przesmacznie... Grzesiu czy to wieprzowy?? Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397335 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3132 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tak Halinko,wczoraj peklowałem mięso i resztki trzeba było zagospodarować (wycięte zebra z boczku,mizdra,frędzle z szynek)padło na pasztet,dokupiłem tylko wątróbek drobiowych i warzywa. Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3133 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tak Halinko,wczoraj peklowałem mięso i resztki trzeba było zagospodarować (wycięte zebra z boczku,mizdra,frędzle z szynek)padło na pasztet,dokupiłem tylko wątróbek drobiowych i warzywa. Pięknie dziękuję Grzesiu Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397357 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3134 Opublikowano 16 Stycznia 2015 ale chrzan z żurawinami ... to trzeba będzie pokombinować Wiesiu na próbę kup w sklepie. Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397391 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3135 Opublikowano 17 Stycznia 2015 karkówka powali obsycha na strychu Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397644 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3136 Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Przepiękny widok Masz tam jakiś system alarmowy? Edytowane 17 Stycznia 2015 przez gontek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3137 Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Przepiękny widok Masz tam jakiś system alarmowy? Pies pilnuje A karkówka piękna waży pewnie dobrze ponad 2 kilo Edytowane 18 Stycznia 2015 przez chudziak Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3138 Opublikowano 18 Stycznia 2015 karkówkę,szynki,kiełbasy,polędwiczki zniosłem do piwnicy,zapowiadają w nocy -4*C jak się ociepli to powędrują na strych Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-397860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3139 Opublikowano 19 Stycznia 2015 trzeba sprawdzić co się dzieje z serami,które robiłem latem,zapach OK tylko w smaku lekko ,,ostre,, ale to już tak mam jak robię na omedze Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398000 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3140 Opublikowano 20 Stycznia 2015 ale to już tak mam jak robię na omedze Ja na Omedze to żeglowalem Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398204 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3141 Opublikowano 21 Stycznia 2015 kiełbasa zrobiona,czas na osadzanie Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398487 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3142 Opublikowano 21 Stycznia 2015 z nudów jeszcze zrobiłem jogurt,serki i twaróg Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398542 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3143 Opublikowano 21 Stycznia 2015 z nudów jeszcze zrobiłem jogurt,serki i twaróg Grzesiu.... szkoda że ja nie mogę tak się nudzić A ta '' kiełbacha '' wyżej co to za specjał? Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3144 Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Grzegorz Ty chyba te serki to zabarwiasz tym barwnikiem w płynie, bo niemożliwe że One takie żółte A ta kiełbasa w osłonce to sławetna - ścinkowa? Edytowane 21 Stycznia 2015 przez KURP Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398651 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3145 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Halinko,to żaden specjał tylko ten sam farsz w rożnych osłonkach (jelito,białkowa 65,40) będą w różnym czasie obsychały (jelito będzie jadalne za 10 dni,40 po 15 dniach,65 po 20-25 dniach to są czasy przybliżone,zależy od tem.na zewnątrz i czy będą wisiały na strychu lub w piwnicy) Sylwek,daję parę kropli,lepiej dla oka Twaróg zapakowałem bo jeszcze z poprzedniego razu został (trzeba najpierw zjeść ,,stary,, ) Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3146 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Grzegorz, mam pytanie do twarogu. JAk dlugo mozesz go przwechowac w takim worku? JA wlasnie nastawilam dosc duzo mleka i na pozniej chcialabym zapakowac. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398668 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3147 Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) :)Aniu w tej chwili rozciąłem ,,stary,, był robiony dwa tygodnie temu we wtorek,smak się nie zmienił ale kiedyś trzymałem około miesiąca to już był kwaśny Edytowane 22 Stycznia 2015 przez EL GREGOR Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3148 Opublikowano 22 Stycznia 2015 DZiekuje Grzegorz, czyli na pewno krocej niz miesiac Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3149 Opublikowano 22 Stycznia 2015 jeszcze z pół godziny i po zabiegu Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3150 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/126/#findComment-398754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.