EL GREGOR Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2301 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Roma,temperatury nigdy nie mierzę ale gdzieś w granicach 70*C tak myślę z czasem to też nie do określenia ponieważ patrzę kiedy zacznie płynąć ,,biały płyn,, w miejscu gdzie kończysz patroszenie ,,odbyt ryby,, na pewno będzie dobrze uwędzona ryba. Pstrą jest bardzo dobrą rybą do wędzenia na pewno uwędzisz bardzo dobrze tylko nie ,, spal,,. Haki do ryb posiadasz Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-327052 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2302 Opublikowano 16 Stycznia 2014 peklowanie szynki przebiega prawidłowo (dzisiaj zaczyna się trzeci tydzień ) Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-327237 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2303 Opublikowano 16 Stycznia 2014 peklowanie szynki przebiega prawidłowo (dzisiaj zaczyna się trzeci tydzień ) Grzegorz ile jeszcze bedziesz peklował ? Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-327257 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2304 Opublikowano 17 Stycznia 2014 planowane wędzenie za tydzień a degustacja na Wielkanoc (trochę za krótko ) będzie wisiała u syna na wsi (stara wędzarnia przy kominie w domu,dom budowany w latach 30 ubiegłego wieku) Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-327328 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2305 Opublikowano 20 Stycznia 2014 z nudów zrobiłem czipsy ziemniaczane w mikrofalówce Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328217 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2306 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Grzesiu,na jaką funkcję ustawiłeś mikrofalówkę ?Ja chipsy bardzo lubię, a jeśli w prosty sposób mogę je sam zrobić to tak będę robił Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2307 Opublikowano 20 Stycznia 2014 bardzo proste jak sznurek w kieszeni Ziemniaki kroisz na cienkie plasterki,płuczesz w wodzie aby wypłukać skrobie,suszysz w ręczniku papierowym,przyprawiasz jak lubisz (posypałem przyprawą do gyrosa) układasz na ręczniku papierowym i do kuchenki,nastawiasz na maksa i opiekasz po 3 min. z każdej strony, masz własne prawdziwe czipsy ziemniaczane. Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2308 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Gregor a tłuszczu do nich nie trzeba dodawać? Jak są bez tłuszczu to była by to super przekąska i nikokaloryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328329 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2309 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opiekać na grillu, czy na mikrofali ? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328332 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2310 Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) robiłem bez tłuszczu ale można czymś polać lub posmarować Musicie wypróbować swoje kuchenki jaką mają moc (moja jest stara po 600 wattach ma maks) opiekać na mikrofali Edytowane 20 Stycznia 2014 przez EL GREGOR Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328333 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2311 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Teraz mi pasuje .... Dzięki. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328335 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2312 Opublikowano 20 Stycznia 2014 to faktycznie Grzesiu z nudy to zrobiłeś Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328339 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2313 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Grześ,dzięki za przepis Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328459 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2314 Opublikowano 23 Stycznia 2014 duża szynka powoli obsycha,polędwiczki już się wędzą (na jednym kiju) Jak to dobrze mieć wędzarnie z długim dymem,słonina,boczki i ser za jednym strzałem a o obsychającej szynce już pisałem na dworze -18*C Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328744 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2315 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Piękne, piękne pewnie temperatura nie najlepsza do wędzenia Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328774 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2316 Opublikowano 23 Stycznia 2014 w czasie dużego mrozu bardzo dobrze się wędzi (stabilne ciśnienie,brak wiatru) już wszystko uwędzone oprócz dużej szynki,jeszcze z dwie godziny powisi Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328795 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2317 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ladny kolor maja te boczki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328820 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzly Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2318 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ladny kolor maja te boczki :clap: Takie ostatnio mniej - "dębowe mocno" Ale to pewnie optyka w aparacie przekłamuje? Ale to się i tak chwali! . Cytuj "Opinia zwykłego człowieka, to brednie gorsze od milczenia." (grizzly) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2319 Opublikowano 23 Stycznia 2014 z lampą i słońce Szynka jeszcze się wędzi,myślałem,że krócej ale przedłużyłem tak doszedłem do wniosku Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2320 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Grzegorz to jest ta szynka, ktora bedzie jeszcze dojrzewac do Swiat? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328899 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2321 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Aniu Grzes jest mistrzem w tej branży dojrzewających i jego nie przeskoczymy.Miałam okazję poznać Grzesia i jego wyroby są świetne nie wspomnę już o fotkach Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2322 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Szynka jeszcze się wędzi Ładnie się prezentuje z tymi przyprawami Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-328946 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2323 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Tak Aniu tą szynkę szykuje na święta i kawałek na pewno przywiozę do Gąsiorowa Szyneczki od wczoraj już dobrze wystygły i wstyd się przyznać ale dopiero dzisiaj spróbowałem (pierwszy raz w życiu na tyle lat wędzenia ) Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-329020 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2324 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Grzegorz prosze pokazuj caly czas co kilka dni, ta co dojrzewac ma do Swiat Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-329130 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2325 Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) z nudów zrobiłem czipsy ziemniaczane w mikrofalówce El G ..... dałem 4 minuty, 100% mocy mikrofali, papryka ostra i ....... chipsy Tylko przesadziłem z ostrą ..... Dzięki. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez miro Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/93/#findComment-329160 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.