Kaciak Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jakiej osłonki użyć chcąc zrobić luncheon meat ale nie z szynkowara tylko parzony w garczku Czym sie różnią osłonki poliamidowe od barierowych Cytuj Kaciak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3748-jakiej-os%C5%82onki-uzy%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beiot Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jakiej osłonki użyć chcąc zrobić luncheon meathttp://www.wyroby-domowe.pl/oslonki-barierowe-c-44.html Cytuj ale narobiłem dymu 🙂 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3748-jakiej-os%C5%82onki-uzy%C4%87/#findComment-101618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 25 Lutego 2010 Termokurczliwej Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3748-jakiej-os%C5%82onki-uzy%C4%87/#findComment-101624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaciak Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 25 Lutego 2010 czy osłonki termokurczliwej można użyć do salcesonów? Cytuj Kaciak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3748-jakiej-os%C5%82onki-uzy%C4%87/#findComment-101633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beiot Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 25 Lutego 2010 Kaciak, jeśli potrzebujesz to do salcesonów sztuczne masz tu: http://www.wyroby-domowe.pl/oslonki-salceson-c-54.html?osCsid=027c8bad668e821663dba56118c86652 w barierowej nie nie robiłem, myślę że by się dało, tylko kształt będzie nie scalcesonowy. Zawsze robię w żołądku i polecam taki sposób. Cytuj ale narobiłem dymu 🙂 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3748-jakiej-os%C5%82onki-uzy%C4%87/#findComment-101635 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zawsze robię w żołądku i polecam taki sposób. Właśnie , w żadnej innej osłonce (sztuczna) nie uzyskamy takiego wspaniałego smaku salcesonu jak w żołądku . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3748-jakiej-os%C5%82onki-uzy%C4%87/#findComment-101643 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 25 Lutego 2010 czy osłonki termokurczliwej można użyć do salcesonów? Można .Sam taką używam,ale staram się robić w "maćku". Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3748-jakiej-os%C5%82onki-uzy%C4%87/#findComment-101671 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.