Maad Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3051 Opublikowano 6 Września 2015 tak sobie kombinuję .... niby całkiem duży ten szpek zimnowędzony ... ale dziś dopiero niedziela, do piątku zostało 5 dni ... ehhhh, małe szanse Cytuj Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3052 Opublikowano 6 Września 2015 do piątku zostało 5 dni ... ehhhh, małe szanse Duże - dziś napoczęty celem sprawdzenia przydatności zlotowej - nada się.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443377 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3053 Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) A z wieczorka wędziłem jałowcową i boczek - padało... masakra... Szczęściarz bo u mnie nie pada Edytowane 6 Września 2015 przez BazylWidzew Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443397 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3054 Opublikowano 7 Września 2015 No to Piotrze jak pisałem tak wrzucam..... moje kuraki czyli ćwiartka tylna wędzona i parzona oczywiście Tak dla porównania...... Z Dymnym pozdrowieniem...... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443408 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3055 Opublikowano 7 Września 2015 moje kuraki czyli ćwiartka tylna wędzona i parzona oczywiście Parzysz przed czy po wedzeniu ? Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443409 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3056 Opublikowano 7 Września 2015 Parzysz przed czy po wedzeniu ? Po "burzliwych" rozmowach z Piotrem w Gąsiorowie teraz parzę po wędzeniu i jest o wiele lepszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3057 Opublikowano 7 Września 2015 parzę po wędzeniu i jest o wiele lepszy efekt Tak było zawsze, jest i będzie Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443420 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3058 Opublikowano 7 Września 2015 Po "burzliwych" rozmowach z Piotrem w Gąsiorowie teraz parzę po wędzeniu i jest o wiele lepszy efekt :laugh: Ja wiedziałem że tak będzie... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulalka Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3059 Opublikowano 7 Września 2015 wędzenie,parzenie drobiu a skórka z kuraka ? ? miękka , twarda ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443479 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3060 Opublikowano 7 Września 2015 Mięciutka i soczysta z niewielką ilością tłuszczyku pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443491 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3061 Opublikowano 7 Września 2015 Mięciutka i soczysta z niewielką ilością tłuszczyku pod spodem Gdy udka były najpierw parzone a potem wędzone to według mnie skórka robiła się twarda, bo wędzarka wysuszała.Nie wiem kto wpadł na taki genialny pomysł żeby udka robić od doopy tyłu i rozsiewa ploty o mięciutkiej skórce Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443494 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3062 Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) A mam Ci tu link wrzucić Krzysiu żeby tę "pomroczność jasną" rozjaśnić ... Tapniete z GT-I9500 Edytowane 7 Września 2015 przez roger Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443497 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3063 Opublikowano 7 Września 2015 A mam Ci tu link wrzucić Krzysiu żeby tę "pomroczność jasną" rozjaśnić ... No chyba nie ja, bo udka zawsze najpierw wędziłem. I nie pamiętam żebym robił eksperyment od doopy strony Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443498 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3064 Opublikowano 7 Września 2015 No chyba nie Ty ... Tapniete z GT-I9500 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443499 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3065 Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) A mam Ci tu link wrzucić Krzysiu żeby tę "pomroczność jasną" rozjaśnić ... Chętnie będę uczestniczył w konfrontacji. Tzn. przypatruję się.Ja, naj sam przód parzę, potem wędzę. NIkt do tej pory twardej skóry nie stwierdził. Edytowane 7 Września 2015 przez dyzio Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443501 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3066 Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Chętnie będę uczestniczył w konfrontacji. Tzn. przypatruję się. Wcześniej nie było takiej konfrontacji, bo nic by to nie dało oprócz nerwów i być może kilku urlopików Trzeba być na zlocie tak jak Arko żeby, jak sam to określił, po burzliwych dysputach postanowił zaryzykować i zrobił po normalnemu Edytowane 7 Września 2015 przez Gonzo Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443504 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3067 Opublikowano 7 Września 2015 Nie ma co konfrontować ... kiedyś spróbuj po "Bożemu" najpierw uwędź potem sparz Robiłem i tak i tak i podpiekalem to są trzy różne smaki a który komu bardziej czy mniej to smak i gust a o nim się nie dyskutuje Tapniete z GT-I9500 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3068 Opublikowano 7 Września 2015 Odnośnie udek kolejna grupa zlotowiczów oceni udka wędzone i pieczone na koniec w wędzarni..... beż parzenia przed czy po.... wędzeniu.... A niżej fotki ostatniego działania na mięsie.... Oczywiście jałowcowa będzie do sprawdzenia na zlocie - już lekko podsycha Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443545 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3069 Opublikowano 9 Września 2015 Dziś zacząłem przygotowania do... , ale na początek zdjęcie roślinki, od maja do teraz urosło to... A tu coś co robię pierwszy raz .... w Gąsiorowie do degustacji.... I nieco kaszanki zlotowej i nieskomplikowanej..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-443894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3070 Opublikowano 14 Września 2015 Dziś boczek peklowany na sucho od czwartku z zapomnianymi udkami i podudziami..... wędzony i pieczony.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-444713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3071 Opublikowano 17 Września 2015 Wczoraj zerwałem melony - dwa - większego zjadłem na miejscu i kiwano.... A dziś zalałem spirytusem z wodą 2kg śliwek, z reszty muszę coś jutro zrobić... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-445308 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureczek4 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3072 Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Kiwano miałeś w gruncie czy pod folią? A ze śliwek to chętnie przytulę każdą ilość powideł. Edytowane 17 Września 2015 przez jureczek4 Cytuj PozdrawiamJurek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-445310 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3073 Opublikowano 17 Września 2015 Kiwano i melony w folii... LP smaży śliwki...... dla siebie.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-445311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3074 Opublikowano 17 Września 2015 A ze śliwek to chętnie przytulę każdą ilość powideł. Zapamiętałam ... masz w prezencie ode mnie kilka słoików powideł. Dane na pw proszę. .. jeśli masz życzenie. Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-445312 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3075 Opublikowano 18 Września 2015 Anuś ,ja też bym słoiczek powidełek na śniadanko ..,.... W nagrodę mogę przesłać to co kiedyś rozmawialiśmy !.. Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/123/#findComment-445321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.