pis67 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3176 Opublikowano 4 Listopada 2015 Z jakichś skrawków wątrobianka Kaszanka lepiej.... ale to potem, zamrożę.... 1.Myśliwska 2.Kiełbasa szynkowa jeleniogórska 3.Szynka parzona 4.Metka 5.Polska 6.Szynka wędzona 7.Szynka parzona 8.Polędwiczki i szynki parmeńskie Błotni zlotowicze będą krytykować jelenie poczynania.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-454386 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3177 Opublikowano 5 Listopada 2015 Może odrobinkę okrawków do Zrytej Gulaszowej dodamy , chociaż rycie bardziej kojarzy mi się z dzikiem , trzeba Krzysia poprosić. Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-454416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_zg Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3178 Opublikowano 6 Listopada 2015 Naprawde podziwiam te wyroby. Az slinka cieknie jak sie oglada. Czy wszystko co robisz jest w przepisach tutaj na forum? Jeszcze sporo pracy przede mna. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-454758 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3179 Opublikowano 6 Listopada 2015 Może odrobinkę okrawków do Zrytej Gulaszowej dodamy , chociaż rycie bardziej kojarzy mi się z dzikiem Zabiorę trochę wyrobów jelenich, o mięsku pomyślę. W solance już szyneczka pływa, nóżka bez kości, golonki i kulki.... ma parę kilo... Czy wszystko co robisz jest w przepisach tutaj na forum? Może coś jest, z przepisów nie korzystam, wszystko pełna mistyfikacja... Znaczy w dyńce siedzi I tu boczuś w fazie pieczenia... Tu już odpoczywa... Tu polędwice i to coś... Przed parzeniem... I kiełbaska z wieczorka, jutro zadymię, w niedzielę poleci samolotem daleko.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-454799 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3180 Opublikowano 6 Listopada 2015 Było trochę temperaturki, ale taki boczuś to pychota ....Kurna, dałbyś na kromeczkę spragnionemu. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-454800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3181 Opublikowano 7 Listopada 2015 Fotka ostatnich wyrobów.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-454927 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3182 Opublikowano 7 Listopada 2015 Wyroby super Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-454936 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3183 Opublikowano 9 Listopada 2015 Wczoraj zadymiłem myśliwską z jeleniem i krakowską z jeleniem. Zrobiłem farsz do szynkowej z jelenia, dziś nadziałem, jutro wędzenie. Nadziałem też metkę i polską z jeleniem oraz kiełbasę chorizopodobną z jeleniem, ale foty brak Jutro zadyma... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-455458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3184 Opublikowano 9 Listopada 2015 Ten jeleń to łania zapewne - ile kg ważyła tusza?? Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-455461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3185 Opublikowano 10 Listopada 2015 Oj na łanie to mi nie wyglądało, choć dostałem same mięso głównie z szynek ... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-455512 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3186 Opublikowano 11 Listopada 2015 Z jeleniem w tle... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-455912 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3187 Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Jaki skład tej szynkowej?Jak na "ze zwierzyny" wyszła pięknie różowa Edytowane 12 Listopada 2015 przez EAnna Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-456107 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3188 Opublikowano 25 Listopada 2015 Jaki skład tej szynkowej? 80% szynka z jelenia kl.I 10% szynka z jelenia kl.III 10% karkówka wieprzowa kl.II A dziś fotki - szynki parzone z jelenia i rybki - dwie dla mnie..... Jeśli chodzi o szynki, zdecydowanie lepsze dla mnie były te surowe- zimno wędzone... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-458651 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3189 Opublikowano 25 Listopada 2015 Jeśli chodzi o szynki, zdecydowanie lepsze dla mnie były te surowe- zimno wędzone... Jełi piszesz o tych , które były na zlocie to były mega A te ryby... smak pozostał do dzisiaj Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-458679 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3190 Opublikowano 26 Listopada 2015 Z jeleniem w tle.. Powoli zbieram się do małego przerobu udżca jelenia na razie zamrożonego.Z dzikiem miałem już do czynienia, teraz kolej na jelenia Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-458871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3191 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dziś pasztety piekłem, trzy - wczoraj osiem.... więcej nie weszło w piekarnik... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-460755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #3192 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dziś pasztety piekłem Termoobieg czy jak ?ja nie mogę wyłączyć termoobiegu i piekę z nim,wychodzi różnie a u Ciebie ładnie przypieczone widzę. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-460756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3193 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Termoobieg, góra+dół - 180 stopni - godzina.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-460757 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3194 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dziś do południa zebrałem wiaderko głogu... Uwarzę piwko - Maibock - z głogiem - degustacja zlot majowy... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-460822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #3195 Opublikowano 6 Grudnia 2015 degustacja zlot majowy... Namawiałeś, namawiałeś i namówiłeś Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-460834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3196 Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Namawiałeś, namawiałeś i namówiłeś Tu już głóg w kąpieli BLG 15 .., drożdże zadane... Edytowane 6 Grudnia 2015 przez pis67 Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-460986 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3197 Opublikowano 10 Grudnia 2015 1kg głogu, zawsze burzliwa i cicha.... jak zapomnę to i pół roku w fermentatorze. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-461657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar50 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #3198 Opublikowano 10 Grudnia 2015 1kg głogu, zawsze burzliwa i cicha.... jak zapomnę to i pół roku w fermentatorze. Hmmm to ciekawe...z racji swojego nazwiska musze takie uważyćmożesz napisać więcej jak ten głóg stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-461733 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3199 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zanim uwarzysz - może poczekaj, na sprawdzenie organoleptyczne, głóg dodałem przy 63 stopniach na drugą przerwę, siedział w brzeczce do końca wysładzania.... stracił kolor... coś poszło w przyszłe piwko... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-461745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar50 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #3200 Opublikowano 10 Grudnia 2015 a jest jakieś gotowe piwko z dodatkiem głogu? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/128/#findComment-461764 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.