Radek. Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #826 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dzisiaj "Bukowiańskie cukiereczki" na ostro. Można powiedzieć, że na bardzo ostro . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319155 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #827 Opublikowano 7 Grudnia 2013 I gotowe Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemat Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #828 Opublikowano 7 Grudnia 2013 składniki ? Cytuj Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego, Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319194 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #829 Opublikowano 7 Grudnia 2013 składniki ? I - z szynki 1,5 kgII – z boczku 3,0 kgPeklosól - 18g/kgPieprz – 2,5 g/kgPapryka słodka – 8g/kgPapryka ostra – 3g/kgPieprz caenne - 1g/kgCzosnek – 2g/kgW jelitach baranich. Wędzone jak kabanosy Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319202 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #830 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witaj Radku piękne cukiereczki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319210 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #831 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Radku czy możesz napisać na jakim sitku mielisz?? Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319211 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #832 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witaj Radku piękne cukiereczki Dziękuję Radku czy możesz napisać na jakim sitku mielisz?? Halusia, całość na 6 mm Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #833 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witaj Radku piękne cukiereczki Dziękuję Radku czy możesz napisać na jakim sitku mielisz?? Halusia, całość na 6 mm Dzięki.... jeśli będę w posiadaniu jelit baranich te słynne '' cukiereczki '' zrobię na święta Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319232 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #834 Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) na jakim sitku mieliszPrzy podawaniu rozmiaru sitka trzeba podać rozmiar użytej maszynki,bo to ma też znaczenie. Edytowane 7 Grudnia 2013 przez kostek61 Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319234 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #835 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Przy podawaniu rozmiaru sitka trzeba podać rozmiar użytej maszynki,bo to ma też znaczenie. Racja. Maszynka 22. jeśli będę w posiadaniu jelit baranich te słynne '' cukiereczki '' zrobię na święta :D Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319236 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianek77 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #836 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Pięknie wyglądają Mniam do tego piwko Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319265 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #837 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Już można jeść Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319520 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #838 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Już można jeść Dziękuję posmakowałem . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319523 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #839 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dziękuję posmakowałem . Andrzejku :D Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #840 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Już można jeść Mniam mniam Radku wspaniałe Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319556 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #841 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Mniam mniam Kaziku, dziękuję Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #842 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Już można jeść Ale piekne te cukiereczki Radku... Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-319588 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #843 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Moje salcesoniki z kminkiem, zaraz idą do gara . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-321186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #844 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Moje salcesoniki z kminkiem, zaraz idą do gara . Nie mogę za Tobą nadążyć Radku Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-321199 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #845 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie mogę za Tobą nadążyć Radku Halinko, to Ty zawiesiłaś wysoko poprzeczkę i za Tobą cięzko się wyrobić Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-321200 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #846 Opublikowano 18 Grudnia 2013 I gotowe. Już można jeść . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-321354 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #847 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nie mogę za Tobą nadążyć Radku Dlatego że jak w podpisie : idę wolno Radku salcesoniki Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-321366 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #848 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Mniam ,mniam jak ja lubię salceson, Twój wygląda przesmacznie. Jakiej osłonki (średnica) używasz ? Ostatnio chciałem kupić osłonkę barierową fi 80 w Żuk-Polu we Wrocławiu . to chciano mi sprzedać osłonkę w 1000 m odcinkach , mniejszych nie mieli.Dziwne to jakieś bo np. osłonkę białkową mogę kupić w odcinkach 5 metrowych. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-321369 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #849 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Radku salcesoniki Jakiej osłonki (średnica) używasz ? Ostatnio chciałem kupić osłonkę barierową fi 80 w Żuk-Polu we Wrocławiu . to chciano mi sprzedać osłonkę w 1000 m odcinkach , mniejszych nie mieli.Dziwne to jakieś bo np. osłonkę białkową mogę kupić w odcinkach 5 metrowych. Osłonka poliamidowa około 75 mm. A dokładnie taka http://www.wyroby-domowe.pl/oslonka-poliamidowa-srednica-73mm-p-54.html . Kupowałem właśnie u miro. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-321374 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #850 Opublikowano 19 Grudnia 2013 @Radek., Wygląd prima sort, smak zapewne tyż Radku pozdrawiam Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/34/#findComment-321594 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.