Kaziu19 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 mam pytanie, jak oliczać ubytki w półtuszach wp i woł, Gdy temperatura wynosi od 8-10stopni, od 10-14stopni i od 14 w górę. :question: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4442-jak-odlicza%C4%87-ubytki-w-p%C3%B3%C5%82tuszach-wp/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Może to się przyda. http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=1151 Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4442-jak-odlicza%C4%87-ubytki-w-p%C3%B3%C5%82tuszach-wp/#findComment-121346 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Bardzo łatwo dzielisz -ilość wsadu po wychłodzeniu przez ilość wsadu przed wychłodzeniem. Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4442-jak-odlicza%C4%87-ubytki-w-p%C3%B3%C5%82tuszach-wp/#findComment-121357 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&client=firefox-a&hs=cB2&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&&sa=X&ei=f3Z1TOajFofGswao7sSgBg&ved=0CBMQBSgA&q=ubytki+w+czasie+ch%C5%82odzenie+miesa&spell=1M19790102.pdf Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4442-jak-odlicza%C4%87-ubytki-w-p%C3%B3%C5%82tuszach-wp/#findComment-121373 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.