tim Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Października 2010 Oto przepis i wykonanie Przy pieczeniu lubi popękać jednak gdy wystygnie pęknięcia zmniejszą się Życzę smacznego. Cytuj Moja wędzarnia https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=5785 i tematy https://wedlinydomowe.pl/forum/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=42078&sid=8a787e7658ac8944d85868546dfda7d4&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4652-ciastostyropian/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 16 Października 2010 tim wypiek w Twoim wykonaniu?? Jeśli tak to :clap: Bardzo ciekawy przepis . I jak tu utrzymać linie :grin: kiedy tyle słodkości do wypróbowania. Pozdrawiam Halusia Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4652-ciastostyropian/#findComment-128253 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tim Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 16 Października 2010 wypiek w Twoim wykonaniuw 50% w moim a pozostałe 50% to moja druga połówka. Cytuj Moja wędzarnia https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=5785 i tematy https://wedlinydomowe.pl/forum/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=42078&sid=8a787e7658ac8944d85868546dfda7d4&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4652-ciastostyropian/#findComment-128264 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 16 Października 2010 Oto przepisJa już dzisiaj na żadne jedzenie nie umiem patrzeć :grin: Ale linka z przepisem zapisałem na boku... tak pro forma I jak tu utrzymać linie :grin: kiedy tyle słodkości do wypróbowania. :devil: :devil: no właśnie :devil: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4652-ciastostyropian/#findComment-128267 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia50 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 16 Października 2010 Tim czy możesz napisać co to są - kokosy- :question: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4652-ciastostyropian/#findComment-128273 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tim Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 16 Października 2010 asia50, to są wiórki kokosowe Cytuj Moja wędzarnia https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=5785 i tematy https://wedlinydomowe.pl/forum/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=42078&sid=8a787e7658ac8944d85868546dfda7d4&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4652-ciastostyropian/#findComment-128274 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia50 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 16 Października 2010 Dzięki, ciasto wygląda pięknie i następna sobota będzie jego :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4652-ciastostyropian/#findComment-128291 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.