roger Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 8 Marca 2015 Jeśli wędliny w cudowny sposób zmieniają kolor po krojeniu to napisz proszę tak od A do Z jak robiłaś od peklowania do końca ... bo inaczej to wróżenie z fusów ... PsOd lat używam lodówek no frost przeważnie side by side teraz to duży Samsung z kostkarką i dozownikiem zimnej wody i złego słowa nie powiem na ten system. Podstawa to przeczytanie instrukcji obsługi czego 99% ludzi nie robi bo i niby po co ... że niby pralka czy lodówka mądrzejsza od nas ... ano tak czasem działa inaczej niż nam sie wydaje ale czy to od razu musi oznaczać że źle ? Wysłane z GT-9500I za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410579 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 8 Marca 2015 i włożyłam wraz z talerzem ofoliowanym do lodówki W tej sytuacji nie chodzi raczej o wysuszenie. Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410588 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) wczoraj miałam gości i podałam swojne wędliny na talerzu , pokroiłam , pięknie , ładnie i włożyłam wraz z talerzem ofoliowanym do lodówki , gdzie spędziły jakieś 3 godziny,Coś mi się wydaje że poprzedni mój post zniknął . Może dlatego że kropki i przecinki były nie na swoim miejscu. W związku z tym krótko -WĘDLINY BY ŁADNIE WYGLĄDAŁY NA TALERZU, KROI SIĘ I PODAJE W CZASIE PRZYJĘCIA. O kiełbasie która skwaśniała nie będę pisał. ponieważ ...,,,...,,,.. Edytowane 8 Marca 2015 przez DZIADEK Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410643 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 8 Marca 2015 Dziadku, Twój post, jak i pozostałe, które usunąłem, nie dotyczyły wyłącznie tematu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410644 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Od dzisiaj wogóle jak będę pisał na tym forum , to będę je archiwizował. W temacie tym są dwa temat- kwaśna kiełbasa i utleniające się plastry . Dlatego nie rozumiem usunięcia . Ale zawsze mówię -Tata wie co robi . Edytowane 8 Marca 2015 przez DZIADEK Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurok syn Jarka Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) witam jusarm mam pytanko czy dodawałeś cukier do tej kiełbasy i w jakiej ilości Edytowane 8 Marca 2015 przez Kurok syn Jarka Cytuj Lubię te blondynki... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410694 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulalka Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 9 Marca 2015 Koledzy i koleżanki , znam sprawcę moich dwukolorowych wyrobów wędzonych , to moj mężuś ! Z powodu mojej prośby upchania w lodówce czegoś tam wyniósł wędzonkowy talerz na ganek a tam z 12st. roger peklowanie od a do z wg mira DZIADKU i to jest dobra rada - tak będę robiła dziękuję wszystkim za odzew natychmiastowy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 9 Marca 2015 moj mężuś ! Z powodu mojej prośby upchania w lodówce czegoś tam wyniósł wędzonkowy talerz na ganek a tam z 12st. Czy na półmisek z wędlinami padały promienie słoneczne? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410843 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulalka Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 10 Marca 2015 tak , padały na tą folię w której był talerz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410961 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filemonek Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 10 Marca 2015 I wszystko jasne Cytuj Filemonek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.