Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli wędliny w cudowny sposób zmieniają kolor po krojeniu to napisz proszę tak od A do Z jak robiłaś od peklowania do końca ... bo inaczej to wróżenie z fusów ...

 

Ps

Od lat używam lodówek no frost przeważnie side by side teraz to duży Samsung z kostkarką i dozownikiem zimnej wody i złego słowa nie powiem na ten system. Podstawa to przeczytanie instrukcji obsługi czego 99% ludzi nie robi bo i niby po co ... że niby pralka czy lodówka mądrzejsza od nas ... ano tak czasem działa inaczej niż nam sie wydaje ale czy to od razu musi oznaczać że źle ? ;)

 

Wysłane z GT-9500I za pomocą Tapatalk 4

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410579
Udostępnij na innych stronach

wczoraj miałam gości i podałam swojne wędliny na talerzu , pokroiłam , pięknie , ładnie i włożyłam wraz z talerzem ofoliowanym do lodówki , gdzie spędziły jakieś 3 godziny

,

Coś mi się wydaje że poprzedni mój post zniknął . Może dlatego że kropki i przecinki były nie na swoim miejscu. W związku z tym krótko -WĘDLINY BY ŁADNIE WYGLĄDAŁY NA TALERZU, KROI SIĘ I PODAJE W CZASIE PRZYJĘCIA. O kiełbasie która skwaśniała nie będę pisał. ponieważ ...,,,...,,,..

Edytowane przez DZIADEK
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410643
Udostępnij na innych stronach

Dziadku, Twój post, jak i pozostałe, które usunąłem, nie dotyczyły wyłącznie tematu. 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410644
Udostępnij na innych stronach

Od dzisiaj wogóle jak będę pisał na tym forum , to będę je archiwizował. W temacie tym są dwa  temat- kwaśna kiełbasa i utleniające się plastry . Dlatego nie rozumiem usunięcia . Ale zawsze mówię -Tata wie co robi .

Edytowane przez DZIADEK
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410673
Udostępnij na innych stronach

witam    jusarm  mam pytanko czy dodawałeś cukier do tej kiełbasy i w jakiej ilości 

Edytowane przez Kurok syn Jarka
Lubię te blondynki...:D
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410694
Udostępnij na innych stronach

Koledzy i koleżanki , znam sprawcę moich dwukolorowych wyrobów wędzonych , to moj mężuś ! Z  powodu mojej prośby upchania w lodówce czegoś tam wyniósł  wędzonkowy talerz na ganek a tam z 12st.  :mellow:

roger peklowanie od a do z wg mira 

DZIADKU i to jest dobra rada - tak będę robiła 

dziękuję wszystkim za odzew natychmiastowy  :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410716
Udostępnij na innych stronach

 

 

moj mężuś ! Z powodu mojej prośby upchania w lodówce czegoś tam wyniósł wędzonkowy talerz na ganek a tam z 12st. 

Czy na półmisek z wędlinami padały promienie słoneczne?

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4915-skwa%C5%9Bnia%C5%82a-kie%C5%82basa/page/2/#findComment-410843
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.