spec202 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam! Przy świątecznych wędzonkach ukręciłem taki boczuś z wkładką. Za wkładkę użyłem paska schabu b/k (polędwicy wieprzowej :grin: ) o wymiarach około 4/4 cm i długości około 60 cm. Całkiem fajniusi fotki robione na surowo (przekroiłem bo nie znajdę w domu baniaka .żeby włożyć 60 centymetrowy boczek :tongue: Pozdrawiam i Życzę Wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5541-boczek-rolowany-z-wk%C5%82adk%C4%85/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 spec202, Śliczny. Szkoda, że nie masz kega, wówczas parzyłbyś w całości. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5541-boczek-rolowany-z-wk%C5%82adk%C4%85/#findComment-157801 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak z wystawy. :clap: :clap: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5541-boczek-rolowany-z-wk%C5%82adk%C4%85/#findComment-157810 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Przy świątecznych wędzonkach ukręciłem taki boczuś z wkładką. Śliczny ten boczuś spec'u... :thumbsup: :clap: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5541-boczek-rolowany-z-wk%C5%82adk%C4%85/#findComment-157811 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Przy świątecznych wędzonkach ukręciłem taki boczuś z wkładką. :clap: W końcu spec na202 :grin: Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5541-boczek-rolowany-z-wk%C5%82adk%C4%85/#findComment-157817 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jeśli nie ma naczynia tak dużego to może do rękawa i do piekarnika na kilka stopni ? W rękawie naturalnie woda a wspaniala roladka na drucianym stelarzyku..? pozdro ;-) Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5541-boczek-rolowany-z-wk%C5%82adk%C4%85/#findComment-157821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec202 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jeśli nie ma naczynia tak dużego to może do rękawa i do piekarnika na kilka stopni ? W rękawie naturalnie woda a wspaniala roladka na drucianym stelarzyku..? pozdro ;-) No tak Jak prawisz :grin: Wiedząc o istnieniu rękawa , lub folii do zawijania szynek , przeciąłem boczek bez zawahania :grin: , zawijając w folię nie spłuczę z niego majeranku i przecięcie nie ma żadnego skutku ubocznego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5541-boczek-rolowany-z-wk%C5%82adk%C4%85/#findComment-157824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.