Henio Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zmusiłeś mnie do odwiedzenia lodówki. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-185751 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 18 Listopada 2011 a tak się prezentują po przekrojeniuPaweł wyroby mistrzowskie :clap: :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-185755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 18 Listopada 2011 :thumbsup: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-185768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 18 Listopada 2011 i wreszcie nadszedł czas , aby spróbować eksperymentalnych inspiracji :grin: , No Pawełku superowo :clap: :thumbsup: :grin: Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-185806 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 19 Listopada 2011 smacznego :clap: :thumbsup: :clap: Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-185861 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg04 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 19 Listopada 2011 WitamPaolodoro te wędlinki pięknie wyglądają, pewnie jeszcze lepiej smakują - gratulacje. Cytuj Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-185874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 19 Listopada 2011 paolodoro :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :clap: :clap: :clap: Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-185883 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 19 Listopada 2011 :grin: :grin: :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-185900 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 9 Stycznia 2012 dawno mnie tu nie było , a ponieważ na początku grudnia zostałem obdarowany słoninka , taka całkiem całkiem, to trzeba było z nią coś zrobić , wybór padł na przepis ze zlotu , który wkleiła Aga https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=7679&postdays=0&postorder=asc&start=30 i tak całość zasypana solą z dodatkami przypraw , leżakowała sobie w kamionce na balkonie cały czas , wczoraj zagotowana woda z łupinami i przyprawami i słonina do niej siup :grin: , gotowałem 20 minut żeby była mięciutka , po zagotowaniu wystawiona na balkonik celem wystudzenia , dzisiaj wieczorkiem wyjęta ... i tu piękna niespodzianka , ...miodzio , lecz ja tylko popatrzeć mogę ,a i taka mięciutka jak masełko , a tak się prezentuje zostało kilka kawałków , które czekają na wędzenie Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-195725 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 9 Stycznia 2012 lecz ja tylko popatrzeć mogę Pawełku - białe mięso jest dietetyczne . Zmień lekarza . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-195736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 9 Stycznia 2012 wybór padł na przepis ze zlotu , który wkleiła Aga Miałam okazje próbować tej słoninki Agi.. :thumbsup: ale cieniej pokrojoną... :wink: Twoja tez wygląda apetycznie... Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-195737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Henio , będę musiał :grin: Halinko , śpieszyłem się żeby fotki zrobić , bo baterie były na wyczerpaniu w aparacie Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-195738 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beiot Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 9 Stycznia 2012 paolodoro, biała szynka Cytuj ale narobiłem dymu 🙂 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-195760 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 10 Stycznia 2012 dzisiaj dałem na spróbowanie zleceniodawcą , powiedzieli tak - ogóreczek kiszony , troszkę soli i jednego chętnego co by książeczki dostarczał :thumbsup: :grin: Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-195892 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Widzę Pawełku że w tym samym czasie robiliśmy słoninkę.Moja wyszła ... nie mam porównania do innych ale raczej oki. Twoja wygląda i na 100% smakuje extra - wiem jak ją uwielbiasz Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-195902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Grzesiu , cóż z tego , jak spożywać na razie nie mogę , ale za jakiś czas :lol: zresztą z tego co wiem , to Ty tez zasmakowałeś :grin: Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-195907 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 21 Stycznia 2012 i dalsze eksperymenty :grin: , robiąc , a właściwie w trakcie osuszania mięska na wyroby dojrzewające w wędzarni , ot tak podwędziłem :grin: szyneczki kawałek i jedną roladkę boczkową z zamiarem sparzenia i w miarę szybkiego zjedzenia , wyszła ... tak jak na fotkach :thumbsup: Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-198166 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 21 Stycznia 2012 i dalsze eksperymentyWszystko bardzo udane Paolo :thumbsup: :clap: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-198179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Pawełku, narobiłeś mi smaka ta roladą Czy używasz żelatyny do boczków rolowanych ? Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-198218 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 17 Lutego 2012 no i dzisiejsza kolacyjka , co prawda tak na spróbowanie , ale jakże pyszna :thumbsup: składniki , tak jak widać na zdjęciu , nic dodać nic ująć , no może tylko 6 łyżek oleju , aby dobrze przyprawy się przykleiły :grin: wysmarowane naczynie żaroodporne masełłkiem i do piekarnika w celu przypieczenia i zrumienienia :tongue: różnie to zowią , duszonki , prażonki , a nawet ziemniaki z gara , a moje są z piekarnika :lol: Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-202978 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 17 Lutego 2012 różnie to zowią , duszonki , prażonki , a nawet ziemniaki z gara , a moje są z piekarnika :lol: Witam paolodoro, u mnie nazywa się to prażonki , latem i jesienią robimy to w specjalnym garnku żeliwnym zakręcanym na trzech wysokich nogach i oczywiście na ognisku . twoje to taka wersja domowa ale wygląd rewelacyjny :thumbsup: :clap: Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-202994 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 17 Lutego 2012 Właśnie dzisiaj skończyliśmy z moją LP po 3 dniach zmagania całą żeliwną gęsiarkę takiej pieczonki. Oczywiście wersja zimowa z piekarnika. Nie dawaliśmy buraków, ale za to było sporo słodkiej kapusty.Do tego zimniutkie piwko oczywiście Irisch Beer. Palce lizać :thumbsup: :lol: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-203030 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 18 Lutego 2012 tak jak widać na zdjęciuTerrorysta !!! Za takie cuda to powinni na drzewach.... , żart... oczywiscie , Pawełku pychota nieziemska pewnikiem !!!! Moze na zlocie w Zachełmiu taką michę przygotujesz ? Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-203038 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarka Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 18 Lutego 2012 Pawełku ,podrzuć troche :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-203097 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 18 Lutego 2012 Pawełku, wygląda wyśmienicie i na 100000% tak samo smakuje W poniedziałek będzie moje podejście do Twoich prażonek, mam tylko jedno pytanko jak długo piekłeś i w jakiej temperaturze ? Pozdrawiam Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6244-paolo-eksperymentuje/page/2/#findComment-203149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.