Skocz do zawartości

10-12.02.2012 r. Łazy Kiełbasy dojrzewające-kurs specjalist.


Rekomendowane odpowiedzi

Podziękowania dla wszystkich, ale zwłaszcza dla Bagno i Grzegorza. Było bardzo smakowicie, Teraz musze się zastanowić, gdzie urządzić dojrzewalnię... ;)
mój najsmaczniejszy blog :)http://najsmaczniejszy.com.pl
  • Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

 

A to co "wyniosłem" ze szkoły to już dojrzewa w piwnicy

Kaziu, jak przyjadę z "fantami" to chyba coś jeszcze zostanie na spróbowanie ( z tego co wisi i tego co stoi :grin: .)

Jak mi wpadnie do głowy jakiś fajny tekst to go zamieszczę.

Witam,

 

Serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników kursu za bardzo miłą atmosferę, świetną współpracę przy stole i nie tylko :grin:

a szczególnie Andrzejowi Bagno z rodziną i Grzegorzowi565.

 

 

Gorąco pozdrawiam,

 

Wiesiekm

Wszystko zaczyna się od marzeń.

 

Pozdrawiam,

 

Wiesiekm

Andrzeju, podaj tutaj numery (z listy zapisów) osób, które nie przyjechały na kurs. W tym roku zakładamy listę tzw. stałej rezerwy. na niej będą umieszczane osoby, które zapisały sie na kurs, nie dojechały i nie nadesłały wyjaśnień swej nieobecności, że o kasie nie wspomnę.

Przy następnych kursach, osoby te będą stałą rezerwą i zostana dopisane do list podstawowych jedynie w ostateczności i za zgoda organizatora.

Podczas najbliższych kursów ulegną również zasady opłaty za kurs. Osoba zapisana dokonuje wpłaty tak, by pieniądze znalazły sie na koncie SDM najpóźniej na dwa tygodnie przed rozpoczęciem kursu.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

witam

dziękuję za bardzo udany kurs....

GORĄCE POZDROWIENIA DLA CAŁEJ BRYGADY i organizatorów,,,,

.

wyroby dojrzewają już na swoim miejscu !!!

 

proponuje dać termin wpłaty np: max 2 tygodnie przed kursem i po sprawie..

w zeszłym roku zapłaciłem za zlot i z przyczyn rodzinnych nie mogłem pojechać,,, pieniążki zostały w dobrych rekach i nikt do nikogo nie miał pretensji,, i tak się dziwie że przy tak krótkim terminie wpłaty organizacja dała radę ...SZCZEGÓLNIE Z ZAKUPEM SUROWCA!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM WOREK

i tak się dziwie że przy tak krótkim terminie wpłaty organizacja dała radę ...SZCZEGÓLNIE Z ZAKUPEM SUROWCA!!!!!!!!!!!!!

Kolego, nie robimy kursów od dzisiaj. :wink: Jeszcze nie było przypadku, by czegoś zabrakło, lub trzeba było załatwiać w trakcie kursu. Mam nadzieję, że tak będzie dalej, a ustalenie terminu wpłaty składki, tylko usprawni organizację szkoleń.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Witam

Wielkie podziękowania dla organizatorów - Andrzeja z rodziną oraz Grzegorza565 za zarąbiście logistycznie i klimatycznie zorganizowany kurs. Oczywiście wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników, takiej pracy połączonej z zabawą tudzież czytaniem lektur :lol: dawno nie pamiętam.

A wędliny dojrzewają już w piwnicy :D

 

Do zobaczenia na następnych kursach

Rafał (ryszpak)

rakrzes@poczta.onet.pl

 

Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją...

 

Iure et gladio

Witam

Dziękuję organizatorom i wszystkim uczestnikom kursu, za miłe wspólnie spędzone chwile w Łazach. :grin:

Grzegorz- pozdrawiam całą WB

Na fotce łysego100 widać kto nie ma dyplomu to nie nie zaliczył .

A zgodnie ze statusem studenta -

[/b]Zaliczone egzaminy trzeba oblać

Oblane egzaminy trzeba zaliczyć

Witam Wszystkich

 

Ciekawy kurs i super atmosfera. (tylu smacznych tomów to już dawno nie przeczytałem :thumbsup: :tongue: )

Ja już doszedłem do siebie a wędlinki dochodzą wisząc na lampie:

 

Pozdrawiam prowadządzych i wszystkich uczestników. I oby do zobaczenia na kolejnych kursach i zlotach.

ZIGO

Tak dojrzewa moja wędlinka przywieziona z kursu .

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Hmmmm ja rozumiem Andrzeju że te "wędliny dojrzewające" ze zdjęć robione były od podstaw na kursie 10/12-02 ... ?

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

roger, oto moja galeryjka , oczywiście wszystko zrobione na kursie, od podstaw.

Myślisz , że możesz wszystko ?

Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi

 

Myślałem ,że jestem już na dnie !!!!

Ale ktoś rzucił mi łopatę.

Moje wędliny dojrzewają w nie najlepszych warunkach 12,5 C i 35% wilgotności , czekam na opady może podniesie się wilgotność w piwnicy.
www.ratownicy.org

czekam na opady może podniesie się wilgotność w piwnicy.

A może nieco pomoże postawienie większej miednicy z wodą i niech sobie paruje pod wiszącymi wędlinami, ewentualnie jakieś grubsze pranie niech się suszy w piwnicy.
Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej.

Hmmmm ja rozumiem Andrzeju że te "wędliny dojrzewające" ze zdjęć robione były od podstaw na kursie 10/12-02 .

 

Tak , zgadza się .

 

 

A ja rozumiem, że czekają na Bukowinę :rolleyes: :grin:

 

Na ten czas powinny być już dobre :grin:

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Coś ciemne jakieś.Nie przedobrzyliście z dymieniem?

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Coś ciemne jakieś.Nie przedobrzyliście z dymieniem?

 

arkadiuszu Ciemnieją bo dojrzewają . Pierwotnie były bledsze :smile:

 

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Witam

:grin:

dziewczyna - rozpoznana, poszukuje właścicieli aparatów które ją zdobią.

W nich na pewno są zdjęcia całej grupy.

Jeden to z nich to chyba ten

chciałbym być razem z grupą, jeżeli to możliwe proszę o udostępnienie.

http:

//images46.fotosik.pl/1325/0714118a84bc904bm.jpg

Grzegorz- pozdrawiam całą WB

ewentualnie jakieś grubsze pranie niech się suszy w piwnicy.

No piknie Kolego , ja jeszcze proponuję polać podłogę rozpuszczalnikiem i pieluchy jednorazówki użytkowane :grin: rozwiesić .

arkadiuszu Ciemnieją bo dojrzewają

E tam.Krótko dojrzewają.Jak podojrzewają z 4 tygodnie i podwędzi się je jeszcze z 2 razy to czarno widzę. :smile:

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.