jacinto Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #201 Opublikowano 12 Lutego 2012 Podziękowania dla wszystkich, ale zwłaszcza dla Bagno i Grzegorza. Było bardzo smakowicie, Teraz musze się zastanowić, gdzie urządzić dojrzewalnię... Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202164 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobroduszny Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #202 Opublikowano 12 Lutego 2012 A to co "wyniosłem" ze szkoły to już dojrzewa w piwnicy Kaziu, jak przyjadę z "fantami" to chyba coś jeszcze zostanie na spróbowanie ( z tego co wisi i tego co stoi :grin: .) Cytuj Jak mi wpadnie do głowy jakiś fajny tekst to go zamieszczę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202165 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekm Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #203 Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam, Serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników kursu za bardzo miłą atmosferę, świetną współpracę przy stole i nie tylko :grin: a szczególnie Andrzejowi Bagno z rodziną i Grzegorzowi565. Gorąco pozdrawiam, Wiesiekm Cytuj Wszystko zaczyna się od marzeń. Pozdrawiam, Wiesiekm Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #204 Opublikowano 12 Lutego 2012 Andrzeju, podaj tutaj numery (z listy zapisów) osób, które nie przyjechały na kurs. W tym roku zakładamy listę tzw. stałej rezerwy. na niej będą umieszczane osoby, które zapisały sie na kurs, nie dojechały i nie nadesłały wyjaśnień swej nieobecności, że o kasie nie wspomnę.Przy następnych kursach, osoby te będą stałą rezerwą i zostana dopisane do list podstawowych jedynie w ostateczności i za zgoda organizatora.Podczas najbliższych kursów ulegną również zasady opłaty za kurs. Osoba zapisana dokonuje wpłaty tak, by pieniądze znalazły sie na koncie SDM najpóźniej na dwa tygodnie przed rozpoczęciem kursu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202190 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torba Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #205 Opublikowano 12 Lutego 2012 witam dziękuję za bardzo udany kurs.... GORĄCE POZDROWIENIA DLA CAŁEJ BRYGADY i organizatorów,,,, . wyroby dojrzewają już na swoim miejscu !!! proponuje dać termin wpłaty np: max 2 tygodnie przed kursem i po sprawie.. w zeszłym roku zapłaciłem za zlot i z przyczyn rodzinnych nie mogłem pojechać,,, pieniążki zostały w dobrych rekach i nikt do nikogo nie miał pretensji,, i tak się dziwie że przy tak krótkim terminie wpłaty organizacja dała radę ...SZCZEGÓLNIE Z ZAKUPEM SUROWCA!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM WOREK Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202199 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #206 Opublikowano 12 Lutego 2012 i tak się dziwie że przy tak krótkim terminie wpłaty organizacja dała radę ...SZCZEGÓLNIE Z ZAKUPEM SUROWCA!!!!!!!!!!!!!Kolego, nie robimy kursów od dzisiaj. :wink: Jeszcze nie było przypadku, by czegoś zabrakło, lub trzeba było załatwiać w trakcie kursu. Mam nadzieję, że tak będzie dalej, a ustalenie terminu wpłaty składki, tylko usprawni organizację szkoleń. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202200 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #207 Opublikowano 12 Lutego 2012 :grin: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202214 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszpak Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #208 Opublikowano 12 Lutego 2012 WitamWielkie podziękowania dla organizatorów - Andrzeja z rodziną oraz Grzegorza565 za zarąbiście logistycznie i klimatycznie zorganizowany kurs. Oczywiście wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników, takiej pracy połączonej z zabawą tudzież czytaniem lektur :lol: dawno nie pamiętam.A wędliny dojrzewają już w piwnicy Do zobaczenia na następnych kursach Cytuj Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202230 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy100 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #209 Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam Dziękuję organizatorom i wszystkim uczestnikom kursu, za miłe wspólnie spędzone chwile w Łazach. :grin: Cytuj Grzegorz- pozdrawiam całą WB Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewkon Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #210 Opublikowano 13 Lutego 2012 lysy100, bądź tak miły i wyślij grupowe, w dużej rozdzielczości na moje PW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202259 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #211 Opublikowano 13 Lutego 2012 Na fotce łysego100 widać kto nie ma dyplomu to nie nie zaliczył .A zgodnie ze statusem studenta - [/b]Zaliczone egzaminy trzeba oblać Oblane egzaminy trzeba zaliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202260 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #212 Opublikowano 13 Lutego 2012 :grin: Dziękuję wszystkim uczestnikom kursu z obecność i wspaniałą atmosferę :grin: [ Dodano: Pon 13 Lut, 2012 08:26 ]cd. http://images47.fotosik.pl/1365/5e151e28adc2825amed.jpg http://images35.fotosik.pl/1177/3328e55beee0f7a8.jpg http://images46.fotosik.pl/1322/f5ac9f2f3f7f464fmed.jpg http://images37.fotosik.pl/1328/5f75628e13d6a23bmed.jpg http://images46.fotosik.pl/1322/1ceb03c2f8ed816cmed.jpg http://images37.fotosik.pl/1328/66825b496eec255dmed.jpg http://images40.fotosik.pl/1356/1db12a9778bb470cmed.jpg Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zigo Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #213 Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam Wszystkich Ciekawy kurs i super atmosfera. (tylu smacznych tomów to już dawno nie przeczytałem :thumbsup: :tongue: ) Ja już doszedłem do siebie a wędlinki dochodzą wisząc na lampie: Pozdrawiam prowadządzych i wszystkich uczestników. I oby do zobaczenia na kolejnych kursach i zlotach. Cytuj ZIGO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202273 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewkon Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #214 Opublikowano 13 Lutego 2012 BUCEK skontaktuj się ze mną na pw Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202306 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #215 Opublikowano 14 Lutego 2012 Tak dojrzewa moja wędlinka przywieziona z kursu . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202418 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #216 Opublikowano 14 Lutego 2012 Hmmmm ja rozumiem Andrzeju że te "wędliny dojrzewające" ze zdjęć robione były od podstaw na kursie 10/12-02 ... ? Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #217 Opublikowano 14 Lutego 2012 roger, oto moja galeryjka , oczywiście wszystko zrobione na kursie, od podstaw. Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202429 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik55 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #218 Opublikowano 14 Lutego 2012 Moje wędliny dojrzewają w nie najlepszych warunkach 12,5 C i 35% wilgotności , czekam na opady może podniesie się wilgotność w piwnicy. Cytuj www.ratownicy.org Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202447 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frapio Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #219 Opublikowano 14 Lutego 2012 czekam na opady może podniesie się wilgotność w piwnicy. A może nieco pomoże postawienie większej miednicy z wodą i niech sobie paruje pod wiszącymi wędlinami, ewentualnie jakieś grubsze pranie niech się suszy w piwnicy. Cytuj Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202450 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #220 Opublikowano 14 Lutego 2012 Hmmmm ja rozumiem Andrzeju że te "wędliny dojrzewające" ze zdjęć robione były od podstaw na kursie 10/12-02 . Tak , zgadza się . A ja rozumiem, że czekają na Bukowinę :rolleyes: :grin: Na ten czas powinny być już dobre :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202481 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #221 Opublikowano 14 Lutego 2012 Coś ciemne jakieś.Nie przedobrzyliście z dymieniem? Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202484 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #222 Opublikowano 14 Lutego 2012 Coś ciemne jakieś.Nie przedobrzyliście z dymieniem? arkadiuszu Ciemnieją bo dojrzewają . Pierwotnie były bledsze :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy100 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #223 Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam :grin: dziewczyna - rozpoznana, poszukuje właścicieli aparatów które ją zdobią. W nich na pewno są zdjęcia całej grupy. Jeden to z nich to chyba ten chciałbym być razem z grupą, jeżeli to możliwe proszę o udostępnienie. http: //images46.fotosik.pl/1325/0714118a84bc904bm.jpg Cytuj Grzegorz- pozdrawiam całą WB Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #224 Opublikowano 14 Lutego 2012 ewentualnie jakieś grubsze pranie niech się suszy w piwnicy.No piknie Kolego , ja jeszcze proponuję polać podłogę rozpuszczalnikiem i pieluchy jednorazówki użytkowane :grin: rozwiesić . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202503 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #225 Opublikowano 14 Lutego 2012 arkadiuszu Ciemnieją bo dojrzewają E tam.Krótko dojrzewają.Jak podojrzewają z 4 tygodnie i podwędzi się je jeszcze z 2 razy to czarno widzę. :smile: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/9/#findComment-202504 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.