tier Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1001 Opublikowano 30 Marca 2015 A co było nagrodą? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417023 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1002 Opublikowano 30 Marca 2015 A co było nagrodą? Napitki wszelakie do wyboru Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417037 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1003 Opublikowano 30 Marca 2015 To wykasuj swoje posty i mój będzie 1000 :D Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417038 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1004 Opublikowano 30 Marca 2015 To wykasuj swoje posty i mój będzie 1000 Zasady gry są nezmienne w Gąsiorowie to nadrobimy Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417045 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1005 Opublikowano 31 Marca 2015 Wczoraj zrobiłem Flotemysost Z 10 l mleka po robieniu sera z niebieską pleśnią wyszło 490 g Mishti Doi Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417192 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1006 Opublikowano 31 Marca 2015 Wczoraj zrobiłem Flotemysost Mishti Doi Bazyl co to za wyroby? Mógłbyś opisać jak je się robi? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417274 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1007 Opublikowano 31 Marca 2015 Flötemyost to taki ser norweski Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417275 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1008 Opublikowano 31 Marca 2015 Próbowałam wiele lat temu ten ser w Norwegii -wtedy mi za bardzo nie smakował ale z biegiem lat coraz bardziej jestem otwarta na niezwykłe dla nas smaki Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417317 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1009 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 @chudziak, bo to tak jest ze sa potrawy ktore si ekocha i mozna jesc niemal codziennie i sie nie nudza ,sa i takie co sie nienawidzi i nawet tylko posmakowanie graniczy z cudem,mnie osobiscie tez nie powalil, ja lubie np sledzie wszelakie ,slone, slodkie ale do polskich rolmopsow jakos nie moge sie przemoc Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417374 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1010 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzisiaj po 2 tygodniach karkówka Leona poszła w 2 etap. Waga 2634 g. Leon z tej okazji z flaszką zaszedł I dlaczego jak sobie zrobię opis zdjęcia to mi się wyświetla " bład nie masz uprawnien do wysyłania tego typu plików". Inni sobie wysyłają i mają uprawnienia Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417564 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1011 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 I dlaczego jak sobie zrobię opis zdjęcia to mi się wyświetla " bład nie masz uprawnien do wysyłania tego typu plików". Inni sobie wysyłają i mają uprawnienia Może Gregtom założył Ci blokadę Pozdrawiam Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417575 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1012 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Bazyl, może foty są za duże ? Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417621 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1013 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Bazyl, może foty są za duże ? Tomek takie jak widzisz, jak wstawiam i jest numer to wchodzi jak zrobię opis zdjęcia to mi coś takiego się pojawia i nie wchodzi Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417628 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1014 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zrób opis i potem dołącz załącznik-plik Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zrób opis i potem dołącz załącznik-plik Nie kumam jak to zrobic Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417635 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1016 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Labneh sobie zrobiłem Po 3 dniach ociekania z 3 l. mleka wyszło 285 g sera. Trochę koty zżarły Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-417736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulalka Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1017 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dałem wieprzowina kl. I szynka 1852 g wieprzowina kl. II boczek 6115 g wołowina kl. I karkówka 881 g Przyprawy sól/peklosól 50/50 % 22 g/kg pieprz 3,3 g/kg czosnek 6 g/kg majeranek 1,6 g/kg oregano 1 g/kg woda 6% 530 ml Bazyl czy Twoja kiełbasa jest pikantna w smaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-418184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1018 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bazyl czy Twoja kiełbasa jest pikantna w smaku ? Ja bym powiedział że najbardziej czuc majeranek i oregano, ale pieprz też wyczuwam Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-418221 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camelki Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1019 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Labneh sobie zrobiłem IMG_4144.JPG Po 3 dniach ociekania z 3 l. mleka wyszło 285 g sera. Trochę koty zżarły zrób, tak jak my, z jogurtu Moze wtedy koty nie zjedzą Cytuj ______________________________________________________________________________________________________"Życie przeżywa się intensywnie dopiero wówczas, kiedy ani na sekundę nie zapomina się, że można je w każdej chwili stracić"pułkownik Thomas Michael Hoare ("Mad Mike" Hoare) Nasz blog o Arabii Saudyjskiej - W pustyni bez puszczy - Arabia Saudyjska oczami Polakai blog o książkach - To czytają Saudyjskie Wielbłądy Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-418223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1020 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dzisiejsze wędzenie Boczek 1377 g, karkówka 1014 g, szynka 938 g, polędwica 853 g.Wędzone 4 h temp 30-60*C i wszystko oprócz polędwicy pieczone 0,5 h w temp. 70-80*C Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-418269 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1021 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No Bazyl, superanckie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-418281 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1022 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wędzone 4 h temp 30-60*C i wszystko oprócz polędwicy pieczone 0,5 h w temp. 70-80*C Bazyl, czy Ty dziś wędziłeś i już kroiłeś, a może jeszcze zjadłeś? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-418284 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1023 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 a może jeszcze zjadłeś? No pewnie że jadłem nie po to wędzę żeby nie jeśc, bardzo smaczne Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-418292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwlj Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1024 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Takie frykasy to ja też bym na ciepło jadł Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-418294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1025 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No pewnie że jadłem nie po to wędzę żeby nie jeśc, bardzo smaczne Bazyl - jako pilny uczeń powinieneś wiedzieć, że wędzonki po wędzeniu należy pozostawić w chłodzie co najmniej na 24 godziny, by aromat przeniknął i wypełnił równomiernie mięsko, a tak jakoś nie wierzę, że bardzo smaczne.... A ja dziś post kontynuuję dzień drugi..... taka rodzinna tradycja .... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/41/#findComment-418295 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.