witt Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #451 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Nowy zakup Tomku, wyroby wyglądają super...A to metalowe cudo to gdzie można nabyć?Serdeczne pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-616781 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #452 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Witek kupiłem na allegro całkiem przypadkiem likwidacja jakiejś firmy cenna 99 zł wziąłem jedną za chwilę chciałem dokupić ale rozeszły się jak świeże bułeczki Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-616842 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #453 Opublikowano 12 Grudnia 2018 rozeszły się jak świeże bułeczki No widzisz? Następnym razem zaraz co najmniej 2 sztuki zamawiaj, bo to była okazja. Ładna ta Twoja praska. Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-616889 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #454 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Kiełbaska zrobiona jutro dreptania ciąg dalszy Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #455 Opublikowano 20 Grudnia 2018 jutro dreptania ciąg dalszy Super kiełbaska Ci Tomku wyszła. Dreptania będziesz miał co nieco, bo polędwic co nie miara.Wędzisz i parzysz, czy tylko długo wędzone? Serdeczne, świąteczne pozdrowienia. Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #456 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dreptania będziesz miał co nieco, bo polędwic co nie miara Właśnie puściłem dym -na zimno a po południu będzie druga tura Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #457 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Witaj Witek no trochę podreptam bo jeszcze są szynki balerony boczki polędwiczki ,co do polędwic część jest parzona a część razem z polędwiczkami długo wędzona bez podpiekania Też Was serdecznie i świątecznie pozdrawiam Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618121 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #458 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Kiełbaska zrobiona jutro dreptania ciąg dalszy Tomku .... asortyment bardzo szeroki :clap: super robota . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618123 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekduch Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #459 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Nowy zakup Tomku, wyroby wyglądają super...A to metalowe cudo to gdzie można nabyć?Serdeczne pozdrowienia witt, jeżeli dalej jesteś zainteresowany praską z "żebrami" to jest do wzięcia pod n/p adresem:https://allegro.pl/oferta/forma-prasa-do-miesa-i-szynek-7547863482 Cytuj „To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.” Jonathan Carroll Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #460 Opublikowano 20 Grudnia 2018 witt, jeżeli dalej jesteś zainteresowany praską z "żebrami" to jest do wzięcia pod n/p adresem: https://allegro.pl/o...ynek-7547863482Jarku, ten gość ma odbiór osobisty i z przedpłatą. To mi nie pasuje, ja kupuje tylko,... płatne przy dostawie na miejscu......Dzięki za linka, muszę dalej szukać.Świąteczne pozdrowienia [Dodano: 20 gru 2018 - 17:09]Jarku, dzwoniłem do gościa i mam 1 sztukę zaklepaną.Jeszcze raz dzięki za linka.Pozdrawiam Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekduch Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #461 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Na zdrowie.Również radosnych świąt Bożego Narodzenia. Cytuj „To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.” Jonathan Carroll Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618244 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #462 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Witam teraz można świętować i odpoczywać Zdrowych wesołych spokojnych świąt Bożego Narodzenia życzę Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618628 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #463 Opublikowano 23 Grudnia 2018 I lepić kubki na Zakopane. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618629 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #464 Opublikowano 23 Grudnia 2018 no to muszę ukopać gliny póki ziemia nie zmarznięta Świątecznie pozdrawiam Mirku Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #465 Opublikowano 23 Grudnia 2018 teraz można świętować i odpoczywać Zdrowych i radosnych świąt .... głodny nie będziesz . :clap: :santa: Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #466 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Ja również sedecznie pozdrawiam, Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618632 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #467 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Tomku smacznych Świąt!! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618663 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #468 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Witam teraz można świętować i odpoczywać Smacznie jak zawsze Tomku. Wesołych Świąt. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-618687 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #469 Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam polędwica a la dojrzewająca w popiele plus cukier, sól,przyprawy Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-624554 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #470 Opublikowano 26 Lutego 2019 polędwica a la dojrzewająca w popiele plus cukier, sól,przyprawy Tomku, możesz coś więcej napisać?Skąd pomysł na taki wykon? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-624986 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #471 Opublikowano 27 Lutego 2019 Alinka bazą do tego przepisu jest zdobyta wiedza od b.starszego pana ze świętokrzyskiej wsi ,a końcowy przepis jest autorski ,mojego kolegi kucharza, podawana jest jako przystawka w dwóch restauracjach jedna to Bristol w Busku Zdroju a druga to Złoty Klon w kielcach Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-625061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #472 Opublikowano 27 Lutego 2019 Alinka bazą do tego przepisu jest zdobyta wiedza od b.starszego pana ze świętokrzyskiej wsi ,a końcowy przepis jest autorski ,mojego kolegi kucharza, podawana jest jako przystawka w dwóch restauracjach jedna to Bristol w Busku Zdroju a druga to Złoty Klon w kielcach Dzięki Tomku.Możesz zdradzić ( ile to nie tajemnica) z czego jest ten popiół?Zżera mnie ciekawość bo pierwszy raz widzę coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-625062 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #473 Opublikowano 28 Lutego 2019 Jest to sianko kupione w zoologu dla królików Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-625089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #474 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witam dawno mnie tu nie było, trzeba odkurzyć półki przyszedł czas po paru miesiącach leżakowania wypróbować praskę Adelmanna wzór PU 101 od kolegi bilu72 jako wsad udziec indyka bez skóry, wyszła super szyneczka Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-639327 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #475 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 jako wsad udziec indyka bez skóry, Tomku, ile ważył cały wsad po parzeniu.? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/19/#findComment-639353 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.