Bagno Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 8 Marca 2013 Propozycje wyrobów, które zostaną wykonane na kursie.1. Wędzonki ( szynka z nogą, szynka wędzona gotowana, boczek wędzony got., baleron gotowany)2. Kiełbasa gruba (krakowska lub szynkowa wieprzowa)3. Kiełbasa cienka "kursowa"4. Salceson węgierski5. Kiszka kaszana krwista gryczana6. Rolada schabowa pieczona Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-273478 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 8 Marca 2013 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na 44 już Kurs Podstawowy w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest na dni od 15.03 do 17.03.2013 r. Lista chętnych do uczestnictwa w 44 Kursie Podstawowym w SDM w Łazach: 1. Dorota Stefańska 2. Andrzej Stefański 3. Robert Felek 4. Marek Ciborowski 5. Małgorzata Czarnowska 6. Szymon Wojciechowski 7. Józef Maciński 8. Marek Szacherski 9. Dariusz Prus 10. Edward Wieczorek 11. Wojciech Muszel 12. Robert Halastra 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek. Cena kursu: 410,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji. Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym. Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu. Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnatrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia. Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę. Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów: - piątek - obiadokolacja, - sobota - śniadanie, obiad, kolacja, - niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów) Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-273519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 10 Marca 2013 Wyciągnę temat dla przypomnienia dla nocnych marków... o wolnych miejscach na kursie.Nie ma wiz, przyjechał by z zadowoleniem... Cytuj Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-273994 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 10 Marca 2013 Chętnie kogoś zabiorę z Warszawy w piątek na kurs mam 4 wolne miejsce. Składka na benzynę. Pozdrawiam Józek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-273995 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 11 Marca 2013 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na 44 już Kurs Podstawowy w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest na dni od 15.03 do 17.03.2013 r. Lista chętnych do uczestnictwa w 44 Kursie Podstawowym w SDM w Łazach: 1. Dorota Stefańska 2. Andrzej Stefański 3. Robert Felek 4. Marek Ciborowski 5. Małgorzata Czarnowska 6. Szymon Wojciechowski 7. Józef Maciński 8. Marek Szacherski 9. Dariusz Prus 10. Edward Wieczorek 11. Wojciech Muszel 12. Robert Halastra 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek. Cena kursu: 410,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji. Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym. Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu. Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnatrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia. Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę. Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów: - piątek - obiadokolacja, - sobota - śniadanie, obiad, kolacja, - niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów) Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-274093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 11 Marca 2013 W związku z rozpoczynającym się w tym tygodniu kursem SDM nr 44 w Łazach, mam prośbę, a zarazem propozycję. Na kursie będzie Was grupka licząca 12 osób, co stanowi niecałą połowę maksymalnego składu osobowego kursu. W związku z tym, także ilość zakupionego mięsa jest mniejsza i dostosowana do liczby uczestników. Za niewielką dopłatą (kwota ok. 40 zł od osoby) istnieje możliwość podwojenia ilości mięsa, a tym samym stosownego powiększenia wielkości zabieranych przez Was paczek z produkcją.Proszę o pilną odpowiedź, czy jest Pani/Pan zainteresowany takim rozwiązaniem. Dodatkowa kwota wpłacana byłaby na miejscu.Do każdego z Państwa został już wysłany email w tej sprawie. Sprawa o tyle pilna, że ok. środy- czwartku trzeba odebrać mięso z ubojni. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-274108 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 12 Marca 2013 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na 44 już Kurs Podstawowy w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest na dni od 15.03 do 17.03.2013 r. Lista chętnych do uczestnictwa w 44 Kursie Podstawowym w SDM w Łazach: 1. Dorota Stefańska 2. Andrzej Stefański 3. Robert Felek 4. Marek Ciborowski 5. Małgorzata Czarnowska 6. Szymon Wojciechowski 7. Józef Maciński 8. Marek Szacherski 9. Dariusz Prus 10. Edward Wieczorek 11. Wojciech Muszel 12. Robert Halastra 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek. Cena kursu: 410,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji. Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym. Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu. Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnatrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia. Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę. Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów: - piątek - obiadokolacja, - sobota - śniadanie, obiad, kolacja, - niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów) Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-274378 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carim Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 12 Marca 2013 witam Właściwie to zapisałem się na następny kurs ale tak się składa że powinienem dysponować wolnym czasem od piątku to pytanie moje jest następujące: czy można jeszcze do tego kursu dołączyć?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-274461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes11 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 13 Marca 2013 Joe, możemy zrobić jakąś ustawkę na wyjazd tyle, że ja jadę z Otwocka i wszystko zależy o której chcesz wyjechać. Jaka lokalizacja wyjazdu w Wawie? Cytuj Jest i wędzone. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-274487 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 13 Marca 2013 Carim, już Cie dopisuję. Przyjeżdżaj.Podaj mi jeszcze na PW nazwisko i imię. [ Dodano: Sro 13 Mar, 2013 09:42 ]Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na 44 już Kurs Podstawowy w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest na dni od 15.03 do 17.03.2013 r. Lista chętnych do uczestnictwa w 44 Kursie Podstawowym w SDM w Łazach: 1. Dorota Stefańska 2. Andrzej Stefański 3. Robert Felek 4. Marek Ciborowski 5. Małgorzata Czarnowska 6. Szymon Wojciechowski 7. Józef Maciński 8. Marek Szacherski 9. Dariusz Prus 10. Edward Wieczorek 11. Wojciech Muszel 12. Robert Halastra 13. Mirosław Samsel (carim) - wpłata na miejscu 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek. Cena kursu: 410,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji. Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym. Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu. Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnatrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia. Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę. Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów: - piątek - obiadokolacja, - sobota - śniadanie, obiad, kolacja, - niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów) Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-274517 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carim Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 13 Marca 2013 Nie wiem czemu ale coś PW nie wychodzą i leżą w do wysłania Mirosław Samsel pozdrawiamCARIM Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-274529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 13 Marca 2013 Wszystko jest ok. Po prostu mnie nie było, gdyż załatwiam certyfikaty na kurs. W momencie, kiedy odbiorę wiadomość, ta zniknie z zakładki do wysłania. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-274537 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 13 Marca 2013 PW nie wychodzą i leżą w do wysłaniaJeżeli adresat nie otworzy to poleżą na stałe . Adresat dostaje powiadomienie na e-maila ale przy licznej poczcie coś może umknąć. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-274545 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 13 Marca 2013 W odpowiedzi na Państwa liczne pytania dotyczące kursu, jeszcze raz informuje, iż mimo składu okrojonego do połowy, kurs odbędzie się zgodnie z planem: 0d 15.03 do 17.03.2013 r.Druga informacja. Do tej pory 80% uczestników potwierdziło propozycję zwiększenia ilości mięsa do przerobu. Nikt nie był przeciwny, czyli podwajamy ilość mięsa, co przełoży się na wielkośc paczek. Nie piszę jak to będzie wyglądało w kg/osoba, gdyż raz to zrobiłem (w dobrej wierze) i do dziś mi sie to odbija czkawką. Po prostu wielkośc paczek będzie zależała głównie od asortymentu, który Państwo ostatecznie ustalicie i wykonacie. To już jednak szczegóły do "obgadania" na miejscu. Wszystkim uczestnikom życzę szerokiej drogi i udanego pobytu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-274565 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik47 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 17 Marca 2013 Witam... mimo, że miałn najdalej to pierwszy wpisze się z opinią z ukończonego dzisiaj kursu. Wytwarzałem na potrzeby własne wędliny od paru lat... ale właśnie ukończone szkolenie pozowliło mi na usystemtyzowanie wiedzy i uzupełnienie luk. Dziękuję z super atmosferę stworzoną przez Gospodarza oraz Dziadka i pozdrawiam wsystkich kursantów , którzy jak widać jeszcze się obijają!!! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275342 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 17 Marca 2013 Kilka fotek z naszej wspólnej produkcji i degustacji . Było bardzo miło szkoda że się skończyło . Podziękowania za miłą i wesołą atmosferę wytworzoną wielkim zaangażowaniem , w poznawaniu tajników procesów produkcyjnych jak również w czytaniu specjalistycznej literatury. Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 17 Marca 2013 Dziadku, ktoś miał mi pdesłać materiały z produkcji kiełbasy białej surowej. Nie wiesz kiedy do mnie dotrą? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275371 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 17 Marca 2013 DZIADEK, coś mało relacji z tego szkolenia niby buźki uśmiechnięte a fotek i opinii mało Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275372 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 17 Marca 2013 Kilka fotek z naszej wspólnej produkcji i degustacjiWidzę po wyrobach że nauczyciele i kursanci spisali się na medal. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275373 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes11 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 18 Marca 2013 Witam, właśnie wstałem to i piszę. Przede wszystkim pozdrawiam Dziadka i Andrzeja oraz bardzo dziękuję im za wspaniałą gościnę i szkolenie a Paniom kucharkom dziękuję za wyśmienitą strawę . Pozdrawiam również wszystkich kursantów dzięki którym atmosfera była domowa. Rodzinka z wyrobów zachwycona i nimi obdarowana (mi już nie wiele tego zostało a jeszcze muszę małe co nie co zanieść swoim nygusom, bo mi żyć nie dadzą ). Niezdecydowanym gorąco polecam szkolenia :grin: to jest TO czego mi brakowało w uzupełnieniu mojej wiedzy (zresztą na kursie się okazało iż jest niewielka). Aha, ja już swoją kaszankę zjadłem :grin: .Schab - polędwica, schab z kością, schab bez kości :wink: Pozdrawiam. Cytuj Jest i wędzone. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275440 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felo180 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 18 Marca 2013 Ja napiszę krótko , kurs bez żadnych wad, wszystko na najwyższym poziomie , gorąco wszystkim polecam , to jest to czego szukacie :!: :!: Wiedza prowadzących powalająca :clap: Cytuj felo180 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275459 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik47 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 18 Marca 2013 Witam, właśnie wstałem to i piszę. Przede wszystkim pozdrawiam Dziadka i Andrzeja oraz bardzo dziękuję im za wspaniałą gościnę i szkolenie a Paniom kucharkom dziękuję za wyśmienitą strawę . Pozdrawiam również wszystkich kursantów dzięki którym atmosfera była domowa. Rodzinka z wyrobów zachwycona i nimi obdarowana (mi już nie wiele tego zostało a jeszcze muszę małe co nie co zanieść swoim nygusom, bo mi żyć nie dadzą ). Niezdecydowanym gorąco polecam szkolenia :grin: to jest TO czego mi brakowało w uzupełnieniu mojej wiedzy (zresztą na kursie się okazało iż jest niewielka). Aha, ja już swoją kaszankę zjadłem :grin: . Schab - polędwica, schab z kością, schab bez kości :wink: Pozdrawiam. A nie mówiłem Ci, że to za mało Trzymaj sie chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275468 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 18 Marca 2013 Na kursie zaprezentowałem po raz pierwszy sposób wiązania osłonek z pętelkami jednym ciągiem bez przecinania sznurka . Sposób ten praktykowany był w ZMs Gdańsk. Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275478 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carim Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 18 Marca 2013 Witam To może i ja dorzucę coś od siebie, Nie żałuję, że wybrałem się na kurs fajna zabawa, miła atmosfera, ogólnie wszystko OK no i nie można zapomnieć o ławeczce wilkowyjskiej http://img715.imageshack.us/img715/9835/20130316103602.jpg http://img201.imageshack.us/img201/9905/20130316131923.jpg http://img713.imageshack.us/img713/607/20130316175643.jpg http://img138.imageshack.us/img138/3148/20130316174203.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 18 Marca 2013 Cześć, przyjechałem na kurs zupełnie zielony nigdy nie zrobiłem, żadnej wędzonki czy kiełbasy. Kurs dał mi wiedzę i praktyczne umiejętności w początkach masarstwa. Andrzeju i Dziadku bardzo dziękuję. Polecam przeżyłem wspaniały czas z ludźmi, którzy nadają na podobnych falach.Pozdrawiam Wilkowyjską ławeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7818-kurs-podstawowy-nr-44-w-%C5%82azach-w-dn-15-17032013-r/page/2/#findComment-275670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.