ANNAM Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Electra co tu duzo pisac Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roma Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wcale Ci się nie dziwię,że jesteś zadowolona bo jeśli tak smakuje jak wygląda to możesz być dumna ze siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 23 Grudnia 2013 dziekuje za opinie ze Wam sie podoba ,jak na razie nie posiadam wedzarni ale sadze ze na wiosne trzeba bedzie pomyslec zeby pokazac tez cos wedzonego dzis bylo na slodko przeciez nie tylko miesko na swieta, dekorowanie piernika no i sztrucla makowa zrobilam tez sledzie w marynacie gruszkowo pieprzowej . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan30 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wygląda bardzo apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 29 Grudnia 2013 no i w koncu przekroj piernika ,fotka taka kiepska bo goscie czekali na slodkosci Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Przepis na moj tort kanapkowy: Pasta tunczykowa : 2 puszki tunczyka w oliwie 10 cm pora posiekanego drobno1 lyzka koperku posiekanego2 jaja gotowane posiekane3 lyzki majonezu 1 lyzeczka soku z cytryny sol i pieprz do smaku ( daje dosc duzo ) zeby pasta miala konkretny smak calosc wymieszac pasta krewetkowa : ½ kg krewetek w skorupkach( sama obieram bo wole takie niz mrozone obrane )posiekane3 jaja gotowane posiekane 1 lyzka koperku posiekanego 1 lyzeczka soku z cytryny sol i pieprz kajenski i troche czarnego znow do smaku 3lyzki majonezu calosc wymieszac do past: mozna zastapic polowe majonezu jogurtem naturalnym 18 kromek chleba tostowego ( okrojonego z kantow) skladamy jak w normalnym torcie 3 warstwy po 6 kawalkow chleba po czym calosc zasmarowuje cienko majonezem, owijam folja spozywcza i na conajmniej 18 godzin do lodowki, kolejnego dnia dekoruje lososiem ,krewetkami ogorkiem pomidorkami i cytryna. a tak to wyglada na fotkach pierwsza warstwa chleba z pasta tunczykowa z pasta krewetkowai caly tort zasmarowany majonezem a tak wyglada final Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Przepis na moj tort kanapkowy:Nigdy się u mnie takich rzeczy nie robiło i sam też nie robię, wygląda super, tylko czy nie jest to jakoś za miękkie jak z tostowego, jak to się je, ręcznie jak kanapki czy jak ciasto? Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 8 Stycznia 2014 to sie je nozem i widelcem, a podaje kawalki jak normalnego tortu Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dzięki, w dekoracji: łosoś, ogórek, cytryna, oliwki, krewetki, pomidor, jajko, coś jeszcze? Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) kawior ,moze byc papryka, koperek ( akurat nie dalam bo mi zmarnial) pestki granata ladnie sie komponuja ,i wszystko co pasuje z ryba Edytowane 8 Stycznia 2014 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dziękuję, już pokazałem M. i będziemy robić na najbliższą imprezkę Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 8 Stycznia 2014 najwazniejsza rzecz to trzeba calosc zlozyc przynajmniej dzien wczesniej a dnia imprezowego dopiero dekorowac bo inaczej chleb bedzie suchy i wszystko nie przejdzie smakiem Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zapamiętam. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Swieta za nami ..wiec i czas na sledzie w zalewach juz jakos nie na czasie ,wczoraj przegladajac internet natrafilam na ciekawy przepis "jaja w zalewie octowej z czosnkiem niedzwiedzim " w przepisie byl swiezy ale takiego nie posiadam postanowilam wziasc suszony i zrobilam probe jak beda dobre to bedzie cos innego na Wielkanoc Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 26 Stycznia 2014 dzis byla degustacja jaj,smak zaskakujacy lekko slodki i zarazem kwaskowy ,sadze ze do salarek lub jako zakaska do % beda w sam razZagoszcza na wielkanocnym stole sprawdza sie rowniez w innych zalewach octowych ! Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pod wrazeniem chalkowych wypiekow ,postanowilam i ja zmierzyc sie z tym wypiekiem , moze nie jest zbyt urokliwa ale smakuje wybornie niestety nie wyrosla za bardzo a wina byla moja przegapiona waga paczuszki drozdzy mialo byc 10 g suchych a w moja paczka miala tylko 7 g a tak sie prezentuje przed, w trakcie i po upieczeniu Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 27 Stycznia 2014 niestety nie wyrosla za bardzo Bardzo ładnie wygląda, a najważniejsze że smakuje Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie widzę niczego, co by było nie tak w tym pieczywie Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie widzę niczego, co by było nie tak w tym pieczywieno mogla by ciut wyzsza byc a moze tak sie sama siebie czepiam ..ale smaczna jest juz sama polowe zjadlam Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 27 Stycznia 2014 ale smaczna jest juz sama polowe zjadlam no i o to chodzi Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 6 Lutego 2014 moja kolejna chalka tym razem uzylam swiezych drozdzy no i do konca jakos nie jestem przekonana ,ciasto bylo zupelnie inne bardziej zwarte i gorzej sie wyrabialo pozostane jednak przy suchychco do jej urody to jeszcze musze sie nauczyc plesc warkoczyki Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 6 Lutego 2014 moja kolejna chalkaco do jej urody to jeszcze musze sie nauczyc plesc warkoczyki Witaj.Ja Ci w tym na pewno nie pomogę. Widziałaś przecież moją. Podobają mi sie twoje i nastepna razą zrobie dwie z porcji ciasta.Piekłem na żywych drożdżach. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) uzylam swiezych drozdzy Ja od początku używam do wyrobu chałek świeżych drożdży i jest oki. Fakt faktem, ze ciasto jest zwarte, ale dobrze mi się wyrabia Tu w moim poście jest filmik jak zaplatać https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3163-zbój-madej-moje-wypiekinie-moje-przepisy/?p=328452 Edytowane 6 Lutego 2014 przez Zbój Madej Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Ja swoje chalki zaplatam z 4 rulonikow i dlatego mi tak slabo idzie te rulony sa troche inne bo musza byc w srodku grubsze http://youtu.be/0bzVEhwH00o Edytowane 6 Lutego 2014 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #150 Opublikowano 6 Lutego 2014 Bardzo ładne te Twoje chałki, oglądając na youtube sposoby zaplatania warkoczy na chałki najbardziej do mnie przemawiał ten na 5 wałków, oglądając 4-ro i 6-cio wałkowe pogubiłem się i nie mogłem tego powtórzyć. Najważniejsze, że te domowe chałki są bardzo smakowite. Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.