karolszymczak Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A bylem do wczoraj w Chrzanowie a to tylko 17 kil od Jaworzna Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 O... Boże kochany ... i nie dało się zadzwonić, że nie daleko jesteś ? Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nastepnym razem zadzwonię bo bardzo często tam jestem Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja dodaje jeszcze ciut papryki wędzonej w proszku.Cud ,miód ,malina! Czekam z utęsknieniem na ciepełko.Wczoraj był pierwszy grili choć była tylko kiełbaska i chlebek pieczony to było całkiem przyjemnie. Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Właśnie ... z braku papryki wędzonej dałam wędzone podgardle a dymek z ogniska dopieścił Pozdrawiam i życze wszystkim udanego kociołkowania Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 15 Czerwca 2015 A takie szaszłyki pojszły Karkówka przekładana z filetem z kura Do tego była sałatka i chlebek podpiekany czosnkowy , ale dania gotowego nie ''pstrykłam'' , bo zezarli za szybko Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ech Einshell'ko. Taka "kobitka" to skarb. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Marynata musztardowo- miodowo - ziołowa z ''kilkoma'' kroplami % Mireczku ... nie gadaj Bo ''skarb'' to trza zakopać ... Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Aniu, ja ja to miecho bym jadla http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,018_Ve_orig.gif Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszpak Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wygląda ślinotokowo Cytuj Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Ech Einshell'ko. Taka "kobitka" to skarb.Upierze, da dobrze zjeść i dużo miejsca nie zajmuje Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Gonzo Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Upierze, da dobrze zjeść i dużo miejsca nie zajmuje Krzyś, zapomniałeś dodać, że Haneczka to spawcz/ka pierwszej klasy. Ech, wszechstronne to nasze dziwcze dużo miejsca nie zajmuje No fakt :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 15 Czerwca 2015 No fakt Hehe...he Ale i tak długo byście ze mną nie wytrzymali ... ... Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ale i tak długo byście ze mną nie wytrzymali Aneczko, my sprytne chopy, radzim se ze wszystkim i wszystkimi Prawda Gonzo, że dobrze napisałem ?? :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Paczta... jakie łogiery... Po takich grill'ach to ja się ...wiesz czego spodziewam..? Trza mierzyć siły na zamiary Tańców do rana byś nie zdzierżył ... Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Einshell Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Oj tam oj tam, a nóż a wiedelec by do rańca się udało :rolleyes: :laugh: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zrobione to , co było zamierzone Ale eksperymentów się zachciało Zrobiłam makrelę z grill'a ( tak polecaną i zachwalaną ) ... No ... kurde... ni ''to'' wędzone...ni ''to'' pieczone... i kurde... nie smakowało nam Stwierdziliśmy , że wędzona jest najlepsza , a na grill'u raczej będzie lądował pstrąg Ale nic to... u mnie się jedzenia nie wyrzuca... już ugotowałam ryż , cebulka przysmażona się studzi , słoiczki wyparzone... Wiecie ''co '' się będzie działo... Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzak Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 paprykarz :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 ... A jakże inaczej Wygrałeś ... ''komplet wierteł '' Pozdrawiam Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzak Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 dla dentysty :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 kurde... ni ''to'' wędzone...ni ''to'' pieczone.. Z tego co patrzę na zdjęcie to mam wrażenie że grillowaliście je zawinięte w folli i w takim wypadku się zgadzam z tą opinią bo tak wychodzą tylko pstragi ...Makrela musi dostać "ognia" wtedy jest wyborna Takie skumbrie z żaru z sałatką z cebuli, świeżej kolendry, ostrej papryki i omułków to bałkański specjał szczególnie w Bułgarii czy Rumunii na samo wspomnienie takiej biesiady na wyspie Św.Kingi mam ślinotok Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Rogerku... nie były zawinięte... Folia była położona i posmarowana oliwą żeby się do grilla nie przykleiło , a ogień był porządny , bo i tak się przypiekła do folii To nie wiem... marynowałam w soku z cytryny (połówki) , sól , papryka sł. i ostra , oliwa , natka pietruszki i koperek. a tam... już po ptokach Paprykarz się chłodzi po pasteryzacji Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Sok z cytryny myślę że to ten problem ... on "parzy" rybę ... dodaje się go po upieczeniu nie do marynaty Tapniete z GT-I9500 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 A ja cos takiego zrobiłem:) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Funkcjonalny bo za jednym podejściem możemy wszystko ugrilować też na taki choruje, tyle że na alledrogo dość drogo wychodzi taki komplet, a zrobić nie mam gdzie i z czego Cytuj Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.