paweljack Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 12 Maja 2014 Dwie grillowe: po lewej kolegi Pisa, ciekawy smak http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/?p=350276 po prawej moja https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9782-grillowanie-by-paweljack/?p=349182 Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 24 Maja 2014 Paweł, nie przeszkadzają Ci te puste pola? Podeślij mi po niedzieli brakujące zdjęcia, to wkleję je w puste ramki.Nadal ni ma. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Sałatka fasolowa fasola białafasola czerwona czerwona cebulaczerwona papryka pomidoryczosnek ( w oryginale w plasterki) natka pietruszkiszczypior z dymki sól, pieprz, oliwa i ocet winny. Przepis pochodzi z programu TV http://www.goodchefbadchef.com.au/ Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) bardzo dobra taka jest ,ja daje czerwona cebule w piorkach Edytowane 11 Czerwca 2014 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 13 Czerwca 2014 bardzo dobra taka jest ,ja daje czerwona cebule w piorkach Ze względu na smak pewnie nie ma znaczenia ale ze względów estetycznych, jak reszta składników, cebula lepiej wygląda jak jest pokrojona w kostkę. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kupiłem dwa filety nie wiedząc jak przyrządzić posypałem solą i pieprzem, 10 minut z każdej strony na grillu 190 st. ( nawet chyba za długo) i wyszło całkiem smaczne. Gdybym nie wiedział co to, pomyślałbym, że jem bardzo delikatną rybę. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kupiłem dwa filety wyszło całkiem smaczne. Gdybym nie wiedział co to, pomyślałbym, że jem bardzo delikatną rybę. A kupiłeś niedelikatną ??? Co to za filety ? Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 25 Czerwca 2014 A kupiłeś niedelikatną ??? Mięso wali rybą ale bardzo delikatnie, to autor miał na myśli. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 25 Czerwca 2014 paweljack - nie podałeś z czego te filety są i myślę ,że stąd to pytanie dyzia ( jak ładowało mi się zdjęcie przez chwilę mignął napis krokodyl ) Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak dla mnie to jest schab b/kprzeciety w wzdloz, u nas jest cos takiego na gryl specjalne ok 80 cm dlugosci nazywaja to grylowy oszczep Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIVON Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zdjęcia podpisane jako krokodyl:), Paweł u nas w zoo ostatnio zaginął mały krokodyl to chyba nie twoja sprawa co? Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 25 Czerwca 2014 krokodyl1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zdjęcia podpisane jako krokodyl:), Paweł u nas w zoo ostatnio zaginął mały krokodyl to chyba nie twoja sprawa co? Tego "złowiłem" w Makro, leżał obok steków z kangura. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 25 Czerwca 2014 W mojej mieścinie ciężko o Makro Oświeć proszę jak się kształtują ceny takiego rarytasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) https://www.frisco.pl/pid,8099/n,elkopol-stek-z-krokodyla-z-zimbabwe-mrozony/stn,product Generalnie około 200pln /kg Edytowane 25 Czerwca 2014 przez roger Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 25 Czerwca 2014 W mojej mieścinie ciężko o Makro Oświeć proszę jak się kształtują ceny takiego rarytasu?Nie mam już paragonu i nie pamiętam też ale pewnie na dniach będę w sklepie to zerknę. Natomiast stek z kangura 250 g - 20,99 Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 25 Czerwca 2014 w makro trzeba miec (firme/karte) zeby kupic czy kazdy moze? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 25 Czerwca 2014 w makro trzeba miec (firme/karte) zeby kupic czy kazdy moze?Firmę/kartę. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Pod względem mięsa to ja wolę Selgrosa. Mają rozbiór na miejscu i można sobie wcześniej zamówić co dusza zapragnie. Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Pod względem mięsa to ja wolę Selgrosa. Mają rozbiór na miejscu i można sobie wcześniej zamówić co dusza zapragnie.Rozbierają kangury i krokodyle na miejscu? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 25 Czerwca 2014 A jak :-) Czasem też mają w promocji Kurpsie mrożone :grin: Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Pod względem mięsa to ja wolę Selgrosa. Mają rozbiór na miejscu i można sobie wcześniej zamówić co dusza zapragnie.Rozbierają kangury i krokodyle na miejscu? Głównie kangury. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 23 Lipca 2014 Sezon w pełni ale trzeba czasami urozmaicić karkówkę i własne kiełbaski. Szaszłyk jagnięcy: Skład: Comber jagnięcy, boczek, cebula, papryka. Marynata: Oliwa, sól morska, oregano, czosnek, rozmaryn. Czas od 4 godzin do 3, 4 dni. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 23 Lipca 2014 Ale mi smaka narobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 23 Lipca 2014 Paweljack bardzo prosze abys wstawil zdjecie szaszlykow po grilowaniu,jesli to bedzie mozliwe. Kolory wspaniale, ale chcialam zobaczyc jak cebula sie u ciebie trzyma Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.