Skocz do zawartości

pis67

Mistrz Masarski WB
  • Postów

    7 370
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    9

Ostatnia wygrana pis67 w dniu 2 Kwietnia

Użytkownicy przyznają pis67 punkty reputacji!

2 obserwujących

O pis67

  • Urodziny 25.06.1967

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    NML

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia pis67

Arcymistrz

Arcymistrz (14/14)

  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Aktywny rozmówca Unikat
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

456

Reputacja

  1. Wiem,że nie kosisz, dlatego surówka z mniszka, życicy trwałej i krwawnika pospolitego z odrobiną pokrzywy wyszła by Ci na zdrowie.
  2. Bazyl, tyle zielska wokół, zerwał byś trochę witamin.
  3. pis67

    Zapal świecę

    Grzegorz przyjmij wyrazy współczucia. (*)
  4. pis67

    Kiełbasa hutnicka

    Mieliłem na porządnym wilku -2mm .
  5. pis67

    Zapal świecę

    Jarku, przyjmij najszczersze wyrazy współczucia. 😢 (*)
  6. pis67

    Gumowata kiełbasa

    Bez parzenia? Pieczona czy surowa wędzona? Przyprawy prawie jak na polską, ale czy tylko wędzona? Raczej wiem co ją boli, że guma, jeszcze trochę szczegółów odnośnie wykonania i będziemy w domu.
  7. pis67

    Tuszonka

    Mam starszą babkę z wschodniej Ukrainy na oku, brała już dwa razy mięso na tuszonkę, wyciągnę z niej jej przepis. Coś mi się wydaje,że mięso tłustsze używa.
  8. pis67

    Kiełbasa hutnicka

    Zdjęcia zrobiłem, reszta spisana , degustacja komisyjna Zakopanem , potem, w wolnej chwili wszystko wstawię na forum .
  9. pis67

    Kiełbasa hutnicka

    Ja nie, Andrzej znalazł.
  10. pis67

    Kiełbasa hutnicka

    Gotowa prawie, teraz podsuszyć zgodnie z protokołem ...
  11. pis67

    Kiełbasa hutnicka

    Dziś robię , zrobię foty, filmu nie nagrywam, relacja wkrótce. Oczywiście trochę na Zlot do Zakopanego pojedzie....
  12. Tak robię, zdecydowanie najlepiej, z tym że to pieczenie krótko, to zaledwie kilka minut w wyższej temperaturze 70-90 stopni w zależności od asortymentu. Metoda osuszanie, pieczenie, wędzenie jest taka sobie, po co piec, by potem wędzić? Po upieczeniu rybka jest gotowa. Nie oczekuję wyjaśnień ani dyskusji w tym co napisałem, tak robię od lat i nie będę zmieniał sposobu wędzenia ryb.
  13. Niecałe pięć godzin kiszenia - może być kwaśne.... Jałowiec czasem przy wędlinach na ostatnie 10 minut .... Solankowanie można by to nazwać, peklowanie to z peklosolą.... tak sobie popisałem trochę...
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.