Skocz do zawartości

@halusia@

***SUPER VIP***
  • Postów

    10 996
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    38

Ostatnia wygrana @halusia@ w dniu 2 Września

Użytkownicy przyznają @halusia@ punkty reputacji!

5 obserwujących

O @halusia@

  • Urodziny 26 Stycznia

Kontakt

  • strona WWW
    http://halus43@tlen.pl

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta
  • Miejscowość
    Inowrocław

Ostatnie wizyty

10 768 wyświetleń profilu

Osiągnięcia @halusia@

  1. Wszystko przed Tobą Krzysiek 😆
  2. Szczepan jest mi niezmiernie miło za wyróżnienie tego wypieku. 😚 Nie ukrywam że wraz z Renią wypiekamy rogaliki niemalże na każdym zlocie. Rąķ chętnych do pomocy nigdy nie brakuje. Znikają w " locie" jeszcze gorące .😁 To jest bardzo miłe, że takie małe co nieco potrafi sprawić tyle przyjemności, a podobno nawet " podniecić kulinarnie." 🙈
  3. @halusia@ 1 szt
  4. 🤗 Oj to miałam podobnie kiedy dzieci były w domu.
  5. Mamuśka Ty to potrafisz kusić. 😋 U mnie gdyby miał kto jeść to słodkie to pewnie bym z kuchni nie wyszła 😁
  6. Z taką Ekipą to można świętować. Wszystkiego najlepszego dla Madzi 🥰
  7. Wszystkiego najlepszego Andrzeju- Bagno. Zdrówka przede wszystkim 💯
  8. Jak najbardziej...kiedyś poleciłam mojemu Koledze by dołożył brykiet , bo miał problemy z osuszaniem wyrobów. Tak jak napisałeś, musi się wypalić i wtedy rozprowadzić po palenisku. W trakcie dokładać drewna.
  9. Pyszne, już robiłam 2 razy Szczepanowe schabowe 😋
  10. Wszystkiego najlepszego Maciek, zdrowia przede wszystkim 💯
  11. 15 - 20 min, należy obserwować gdyż pomidor szybciej się zapieka.
  12. Chce podzielić się z Wami przepisem na sos passata. Próbę zrobiłam w ubiegłym roku, a tego roku zrobiłam z 2 porcji bo bardzo nam smakował. Skladniki: - 5 kg pomidorów Lima - 4 duże czerwone papryki - 2 cukinię - 6 dużych śliwek - czosnek Wykonanie: Po umyciu składników, pomidory, przekrawałam na pół po usunięciu gniazd. Paprykę tym razem dałam mieszaną przekrawałam na 4 części. Obraną cukinię również kroiłam na mniejsze kawałki. Najlepsza taka mniejsza gdyż nie trzeba usuwać środka. Ze śliwek usunąć pestki. Blachę wyłożyć papierem, ułożone produkty zapiekam w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Po zapieczeniu ściągam skórę i przekładam na sitko, po odsączeniu przekładam do garnka i blenduje. Dodaję sól do smaku, można dodać bazylię lub inne przeprawy wg gustu. Przekładam do słoików i pasteryzyje 25 min. Sok który został po odsaczeniy, zagotowalam, dodałam sól do smaku i przelałam do słoika.
  13. Wszystkiego najlepszego Karolku...zdrowia przede wszystkim 💯
  14. @halusia@

    Moje co nieco.

    Dlatego go nie widać, ale kiełbasa bardzo ładnie wygląda w przekroju.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.