Skocz do zawartości

@halusia@

***SUPER VIP***
  • Postów

    11 030
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    44

Ostatnia wygrana @halusia@ w dniu 28 Listopada

Użytkownicy przyznają @halusia@ punkty reputacji!

5 obserwujących

O @halusia@

  • Urodziny 26 Stycznia

Kontakt

  • strona WWW
    http://halus43@tlen.pl

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta
  • Miejscowość
    Inowrocław

Ostatnie wizyty

11 177 wyświetleń profilu

Osiągnięcia @halusia@

  1. Jeśli chodzi i sposób wędzenia to typowo wiejską w ten sposób robię już od kilku lat. Natomiast dziwi mnie sposób obróbki cieplnej....nie bardzo rozumiem w jakim celu to robisz gdyż przy pierwszej fazie od momentu zakapania uzyskuje po 1.5 godzinie odp temp wewnątrz. W dalyszm etapie obniżam temp I wędzę by wyrób nabrał delikatnego koloru. Jeśli chodzi o jelito jest delikatne ale i łatwo można je ściągnąć.
  2. Oj tak Karolku. Nie ukrywam że produkcja swojskich wyrobów daje mi dużo przyjemności 😊
  3. Dziękuję pięknie za tak miłe słowa Krzysztof. Staram się dążyć do doskonałości...nie zawsze się da ale bylejakości nie uznaję. Moje motto życiowe " Idę Wolno, ale nie cofam się nigdy".
  4. Dziękuję bardzo choć są jeszcze małe niedoskonałości...no ale wciąż się uczę 😁
  5. Dziękuję 😊 Tym razem ozorki miałam mniejsze więc bez nastrzyku , ładnie się zapeklowały. Skórę ściągam jak lekko ostygną ( jeszcze parzą)😅 ale ja mam odporne palce. Współczuję opierać te 8 kg u mnie było 2 kg. Przy takiej ilości proponuje wyciągać partiami i odbierać. Albo zatrudnić więcej rąk do pracy .😁
  6. Nie nudzimy się 😁 Polska surowa wędzona. Korzystałam z przepisu Waldka -Muskiego.😋
  7. Coby nie wypaść z wprawy. Korzystałam z przepisu Sivon'a.
  8. @halusia@

    Szrekowa zadyma

    U mnie z uszami yez by nie przeszedł. Podobnie jak Ty robię z golonki i dużo Ozorków. Twój wygląda bardzo apetycznie. 😋 Moje pierwsze wyglądały jak mielonka salcesonowa 🙈
  9. Piękny zestaw...czuje pełen bak 😅😋😍
  10. Od Szefa koncernu paliwowego, aby nie być pazernym 🤣 biere wszystko 🤣🙃
  11. Pomimo tego że korzystam z tego pojazdu w wyjątkowych sytuacjach to Ci użyczę Grzesiu...zwrot, pełen bak 🤣🙈
  12. Zawartość słoików bardzo smaczna, szybko znikało na zlocie 😋 Dokładnie tak jak piszesz Krzysziek. Poza tym gratulacje dla Justyny, ma zmysł kulinarno- artystyczny.
  13. Dziękuję 😊 Będzie mi miło jeśli wypróbujesz mój przepus Aniu 😊 Dziękuję 😊
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.