Skocz do zawartości

MariuszB

Użytkownicy
  • Postów

    7 192
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    6

Ostatnia wygrana MariuszB w dniu 28 Września

Użytkownicy przyznają MariuszB punkty reputacji!

1 obserwujący

O MariuszB

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Zachodniopomorskie Zdroje
  • Zainteresowania
    Wiele, naprawdę wiele :-))

Ostatnie wizyty

5 425 wyświetleń profilu

Osiągnięcia MariuszB

  1. Również używam dębu lub buka i to dość sporych polan, ale palą się i żarzą max godzinę, chyba że zasypujesz trocinami, to być może i wytrzymają 2 godziny, ale za to masz niską temperaturę ponieważ żarzą się. Nawet nie wyciągnąłem szabelki 😁, ot po prostu wiedziony własnym doświadczeniem poddałem pod wątpliwość czas palenia polan.... ot, zwykła wymiana doświadczeń i tyle.
  2. Już widzę te cztery polana co spalają się 4 godziny 😉 🙂
  3. MariuszB

    peklowanie na mokro

    Zacznijcie peklować na sucho i skończą się problemy wielu, nie ma tygodnia żeby nie było "przepychanki" odnośnie stężenia i ilości zalewy.
  4. W żadnym wypadku ocynk, unikaj stosowania ocynku w naszym hobby. Może być zwykła czarna, może być nierdzewka, grubość - cienka, nie ma sensu dawać grubej.
  5. MariuszB

    Wariacje bila72

    No i super👍"śledzik na raz" pod dobrą książkę jak znalazł 😉
  6. Na początek to obij wewnątrz komorę blachą, tak przynajmniej do połowy ponieważ będziesz miał pożar prędzej czy później.
  7. Coś wiem na ten temat ponieważ robię tak od lat, słonina miękka do tego stopnia że można ją rozsmarowywać 👍👏
  8. Gratuluję Dawid No i następny medal do kolekcji 👌
  9. No i sprawa jasna, dzięki za info.
  10. Co zrobisz z taką ilością? 🤔
  11. Dobrze że podał adres, będę wiedział gdzie zamówić 😉 😁
  12. Wszystko z umiarem i dieta jest nadal. Prawidłowo i smakowicie, ja tydzień temu tworzyłem taką kolorową poezję.
  13. Ja tak robię, szuflada ustawiona na 2 stopnie, trzymam 48h, i do próżniowego pakowania, następnie szybkie mrożenie w temp -28 stopni, lodówka No Frost.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.