Skocz do zawartości

janusz_p

Użytkownicy
  • Postów

    443
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    1

Ostatnia wygrana janusz_p w dniu 31 Lipca 2024

Użytkownicy przyznają janusz_p punkty reputacji!

1 obserwujący

O janusz_p

  • Urodziny 22.05.1970

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Katowice

Ostatnie wizyty

658 wyświetleń profilu

Osiągnięcia janusz_p

Doświadczony

Doświadczony (10/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

2

Reputacja

  1. Przepraszam za opóźnienie, kasa przelana. Jakby kalendarze już były przekazane komu innemu to nie ma sprawy - sam to sobie zrobiłem, a pieniądze niech zasilą potrzeby forum.
  2. janusz_p

    Kalendarz WB 2023

    Janusz_P - 1 szt.
  3. Janusz_P
  4. janusz_p

    Wędzone Janusza

    Czesc, dzieki Wszystko wg przepisu Ligawa wolowa, ale tu bym zmienił Peklowanie było dokładnie jak w przepisie, użyłem jedynie peklosoli. Wszystko wg przepisu Kątnica wołowa
  5. janusz_p

    Wędzone Janusza

    Robię wypieki wg Hamelmana, na razie dokłądnie co do kropki, by się poduczyć.
  6. janusz_p

    Wędzone Janusza

    Wędzarnie mam daleko, a coś robić mam ochotę. Wziąłem się za wypiek pieczywa i zaczyna mnie to wciągać. Chleb pain au levain wg Hamelmana powstał dziś i jest pyszny.
  7. Dziękuję @EAnna i przepraszam wszystkich za poślizg. już załatwiam
  8. Świetnie napisane
  9. Sto lat Andrzeju.
  10. ok, dzięki
  11. Nie znam się na tych rzeczach, ale sprzedawca pisze: Czy to nie jest w sprzeczności z proponowanym zastosowaniem?
  12. @TOSHIBA, Bardzo dobrze napisany artykuł, gratuluję i dziękuję . Wiem, że ciężko przebić argumenty niemierzalne
  13. Jeśli nie robisz kiełbasy białej i jesteś początkująca/cy to stosuj wyłącznie peklosól.
  14. Ja bym dołożył Selgros do tej listy. Zawsze robię w num zakupy mięsne. I się nie naciąłem.
  15. Ja bym uważał z takim podejściem. To się może skończyć żle.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.