Skocz do zawartości
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Cała aktywność

Kanał aktualizowany automatycznie

  1. Z ostatniej godziny
  2. Super
  3. Dzisiaj
  4. Witam , można prosić o dokładniejsze zdjęcia podłączenia sterownika nadziewarki do kiełbasy , z góry dziękuje

  5. Wpłata poszła.
  6. Masz rację Waldku.
  7. Smaczne mięso , trochę chude ale smaczne. Trzeba delikatnie obrabiać podobnie jak pierś z kurczaka.
  8. Raczej reklama strony w stopce.
  9. Bot?
  10. Jeszcze tylko rok w główce i poprosiłem o zmianę koloru tła pod kalendariami i ramek z czarnego na brąz.
  11. Witam czy jeszcze aktualna wędzarka
  12. Tak wygląda wersja robocza. Wysłałem już daty zlotów i myślę, że dzisiaj to domkniemy.
  13. 102,6 litra, czyli mozna 4 kg cukru odjac, nie licze mieszania sie roztworow.
  14. Boczek fot. nr 2
  15. Przelew poszedł
  16. Które z tych trzech (jedno wyżej) wybieramy?
  17. dostałem jeszcze kilka, ale to nie to. Dopiero dzisiaj, po monitach i dokładnym określeniu wymagań, zaczęło coś się zmieniać. To dostałem przed chwilą: Będę chciał zastąpić to zdjęcie w główce, tym:
  18. Z gestosci, sol - 2,15, cukier - 1,59, wynika, ze wyszlo 104 litry.
  19. Jak nakluwa sie, na wylot czy do jakiejs glebokosci, jaka srednica igly?
  20. Przelew poszedł, z co nieco dla prosiaczka
  21. A myślałem że temat już wygasa...
  22. ,,Białe złoto"
  23. Wczoraj
  24. Witam serdecznie. W czwartek ma mi kolega przywieźć dzika i właśnie muflon i o ile z dzika z wyrobami nie będzie większych problemów o tyle z muflona nie bardzo wiem co i jak przygotować oprócz tych kabanosów. Macie może jeszcze jakieś pomysły albo sprawdzone przepisy? Za wszystkie dobre rady będę bardzo wdzięczny.
  25. Przelew poszedł
  26. W sumie to niczego jeśli odpowiada wytwórcy, ale mając na uwadze że zdjęcie zrobione z lekko żółtym filtrem (biorąc na to poprawkę) wydaję się zbyt mało pokolorowane. Oczywiście to jest moje zdanie, nie ja będę to konsumował.
  1. Pokaż więcej elementów aktywności
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.