Wędliny podrobowe
Salcesony, kiszki, pasztety i inne.
Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:
236 tematów w tym forum
-
- 1 odpowiedź
- 5,4 tys. wyświetleń
-
- 34 odpowiedzi
- 30,6 tys. wyświetleń
-
- 8 odpowiedzi
- 15 tys. wyświetleń
-
- 2 odpowiedzi
- 16,7 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 4,7 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 16,9 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 3,6 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 10,5 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 5,8 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 7 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 6,1 tys. wyświetleń