Jump to content

Wędliny podrobowe

Salcesony, kiszki, pasztety i inne.


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:

Odc1b.jpg.f5d4fd34abeac054babd945da96aec34.jpg  Odc2b.jpg.8090e3b1346ff62cb89568ed80ff1677.jpg  Odc3b.jpg.5af4bcce47ef1ba057c57fbdd2dc5c45.jpg  Odc4b.jpg.b381fa5ca6fe584da42ae3ae7ded48b9.jpg  odc5b.jpg.9cda5efde97ea9b6333d81e06fef1ff1.jpg  Ogc6b.jpg.84c681fa77732c3486c9aad38ed36e35.jpg


236 topics in this forum

  1. Salceson beskidzki

    • 1 reply
    • 5.4k views
  2. Bułczanka 1 2

    • 34 replies
    • 30.3k views
  3. Jaternice

    • 8 replies
    • 14.9k views
    • 2 replies
    • 16.6k views
    • 0 replies
    • 4.6k views
    • 0 replies
    • 16.9k views
    • 0 replies
    • 3.5k views
    • 0 replies
    • 10.4k views
    • 0 replies
    • 5.8k views
    • 0 replies
    • 7k views
    • 0 replies
    • 6.1k views
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.