Skocz do zawartości

Wędliny podrobowe

Salcesony, kiszki, pasztety i inne.


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:

Odc1b.jpg.f5d4fd34abeac054babd945da96aec34.jpg  Odc2b.jpg.8090e3b1346ff62cb89568ed80ff1677.jpg  Odc3b.jpg.5af4bcce47ef1ba057c57fbdd2dc5c45.jpg  Odc4b.jpg.b381fa5ca6fe584da42ae3ae7ded48b9.jpg  odc5b.jpg.9cda5efde97ea9b6333d81e06fef1ff1.jpg  Ogc6b.jpg.84c681fa77732c3486c9aad38ed36e35.jpg


236 tematów w tym forum

  1. Salceson beskidzki

    • 1 odpowiedź
    • 5,4 tys. wyświetleń
  2. Bułczanka 1 2

    • 34 odpowiedzi
    • 30,6 tys. wyświetleń
  3. Jaternice

    • 8 odpowiedzi
    • 15 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 16,7 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 16,9 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 10,5 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 5,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 7 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 6,1 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.