Skocz do zawartości

Wędliny podrobowe

Salcesony, kiszki, pasztety i inne.


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:

Odc1b.jpg.f5d4fd34abeac054babd945da96aec34.jpg  Odc2b.jpg.8090e3b1346ff62cb89568ed80ff1677.jpg  Odc3b.jpg.5af4bcce47ef1ba057c57fbdd2dc5c45.jpg  Odc4b.jpg.b381fa5ca6fe584da42ae3ae7ded48b9.jpg  odc5b.jpg.9cda5efde97ea9b6333d81e06fef1ff1.jpg  Ogc6b.jpg.84c681fa77732c3486c9aad38ed36e35.jpg


236 tematów w tym forum

  1. Salceson biały z sercami drobiowymi

    • 2 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  2. Pękające osłonki wędlin podrobowych 1 2

    • 26 odpowiedzi
    • 5,5 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 7,5 tys. wyświetleń
  3. Pasztet

    • 4 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
  4. WĘDLINY PODROBOWE - Indeks receptur

    • 0 odpowiedzi
    • 12,9 tys. wyświetleń
  5. Żymloki śląskie

    • 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  6. Pasztet wieprzowy - wg jurasa4

    • 6 odpowiedzi
    • 5,3 tys. wyświetleń
  7. salceson ozorkowy

    • 18 odpowiedzi
    • 20,5 tys. wyświetleń
  8. Salceson czarny

    • 2 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  9. Salceson czarny

    • 6 odpowiedzi
    • 9,8 tys. wyświetleń
  10. Języki (ozory) wieprzowe

    • 9 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 5,7 tys. wyświetleń
  11. Salceson

    • 18 odpowiedzi
    • 10 tys. wyświetleń
  12. Podroby

    • 10 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 6,3 tys. wyświetleń
  13. Kiszka mózgowa

    • 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
  14. Pasztetowa

    • 13 odpowiedzi
    • 6,7 tys. wyświetleń
  15. Wątróbka do smarowania

    • 4 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
  16. Mrożenie pasztetu?

    • 4 odpowiedzi
    • 30,9 tys. wyświetleń
  17. Pasztet z sarny

    • 1 odpowiedź
    • 3,8 tys. wyświetleń
  18. Nereczki cielęce w białym winie

    • 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  19. Ozorek cielęcy w sosie balatońskim

    • 5 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  20. Sałatka ozorkowa

    • 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.