Jump to content

Wędliny podrobowe

Salcesony, kiszki, pasztety i inne.


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:

Odc1b.jpg.f5d4fd34abeac054babd945da96aec34.jpg  Odc2b.jpg.8090e3b1346ff62cb89568ed80ff1677.jpg  Odc3b.jpg.5af4bcce47ef1ba057c57fbdd2dc5c45.jpg  Odc4b.jpg.b381fa5ca6fe584da42ae3ae7ded48b9.jpg  odc5b.jpg.9cda5efde97ea9b6333d81e06fef1ff1.jpg  Ogc6b.jpg.84c681fa77732c3486c9aad38ed36e35.jpg


236 topics in this forum

  1. Salceson biały z sercami drobiowymi

    • 2 replies
    • 2.8k views
    • 26 replies
    • 5.4k views
    • 9 replies
    • 7.4k views
  2. Pasztet

    • 4 replies
    • 1.7k views
    • 8 replies
    • 3.2k views
    • 0 replies
    • 12.8k views
  3. Żymloki śląskie

    • 0 replies
    • 2k views
    • 6 replies
    • 5.3k views
  4. salceson ozorkowy

    • 18 replies
    • 20.4k views
  5. Salceson czarny

    • 2 replies
    • 3.9k views
  6. Salceson czarny

    • 6 replies
    • 9.7k views
  7. Języki (ozory) wieprzowe

    • 9 replies
    • 2.1k views
    • 13 replies
    • 5.6k views
  8. Salceson

    • 18 replies
    • 9.9k views
  9. Podroby

    • 10 replies
    • 2.6k views
    • 23 replies
    • 6.3k views
  10. Kiszka mózgowa

    • 0 replies
    • 1.6k views
  11. Pasztetowa

    • 13 replies
    • 6.7k views
  12. Wątróbka do smarowania

    • 4 replies
    • 2.6k views
  13. Mrożenie pasztetu?

    • 4 replies
    • 30.9k views
  14. Pasztet z sarny

    • 1 reply
    • 3.8k views
    • 1 reply
    • 1.9k views
    • 6 replies
    • 2.8k views
    • 5 replies
    • 2.4k views
  15. Sałatka ozorkowa

    • 0 replies
    • 1.6k views
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.