Wędliny podrobowe
Salcesony, kiszki, pasztety i inne.
Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:
236 tematów w tym forum
-
- 2 odpowiedzi
- 2,8 tys. wyświetleń
-
- Gość
-
- 26 odpowiedzi
- 5,5 tys. wyświetleń
-
- 9 odpowiedzi
- 7,5 tys. wyświetleń
-
- 4 odpowiedzi
- 1,7 tys. wyświetleń
-
- 8 odpowiedzi
- 3,2 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 12,9 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
-
- 6 odpowiedzi
- 5,3 tys. wyświetleń
-
- 18 odpowiedzi
- 20,5 tys. wyświetleń
-
- 2 odpowiedzi
- 3,9 tys. wyświetleń
-
- 6 odpowiedzi
- 9,8 tys. wyświetleń
-
- 9 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
-
- 13 odpowiedzi
- 5,7 tys. wyświetleń
-
- 18 odpowiedzi
- 10 tys. wyświetleń
-
- 10 odpowiedzi
- 2,6 tys. wyświetleń
-
- 23 odpowiedzi
- 6,3 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 1,6 tys. wyświetleń
-
- 13 odpowiedzi
- 6,7 tys. wyświetleń
-
- 4 odpowiedzi
- 2,6 tys. wyświetleń
-
- Gość
-
- 4 odpowiedzi
- 30,9 tys. wyświetleń
-
- 1 odpowiedź
- 3,8 tys. wyświetleń
-
- 1 odpowiedź
- 1,9 tys. wyświetleń
-
- 6 odpowiedzi
- 2,8 tys. wyświetleń
-
- 5 odpowiedzi
- 2,4 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 1,6 tys. wyświetleń