Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. Maxell

    Maxell

    Moderatorzy


    • Punkty

      3

    • Postów

      46 155


  2. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      3

    • Postów

      4 282


  3. Maciekzbrzegu

    Maciekzbrzegu

    **VIP**


    • Punkty

      1

    • Postów

      4 776


  4. dyzio

    dyzio

    **VIP-Organizator**


    • Punkty

      1

    • Postów

      3 381


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 28.05.2024 uwzględniając wszystkie działy

  1. Pacan Wojciech, nie "Terryszka" lecz TerryRyszka. A poza tym każdy średnio rozgarnięty może sam sobie znaleźć w Wikipedii co to azotyn sodu. I może czas najwyższy abyś zapoznał się z zasadami interpunkcji. W Wikipedji też o niej piszą. Miej szacunek dla tych, którzy czytaja Twoje posty i dla języka ojczystego.
    1 punkt
  2. Wołowina ciąg dalszy🤪.Na wzór kuchni Włosikiej moja obiadowa wersja kości z dziurą 😋Ossobuco. C.D.N. w trakcie pieczenia
    1 punkt
  3. Bardzo serdecznie dziękuję🙂. Przyznam szczerze, że jestem bardzo miło zaskoczony wyróżnieniem 🙂. Na wyróżnienie mojej osoby równoważnie zapracował mój przyjaciel Waldek - Muski z, którym mam zaszczyt a zarazem wielką przyjemność "tworzyć" niepowtarzalne smaki oraz wiele różnych wariacji wędlin dojrzewających, Waldku dziękuję. Dziękuję kolegom : Arkadiuszowi za wskazówki techniczne oraz koledze Andrzejowi - Bagno za możliwość konsultacji technologicznej. Szczególne podziękowania przesyłam kol. Eannie i kol. Stefanowi, którzy swoją ciężką pracą wnieśli szczególny wkład w rozwój technologi produkcji wędlin dojrzewających publikując unikatowe opracowania. Ze swojej strony zapewniam, że jak tylko będę mógł być pomocny na poziomie mojej znikomej wiedzy to zawsze służę radą. Serdecznie pozdrawiam Administrację oraz wszystkich forumowiczów.
    1 punkt
  4. Kolego Grzewlod, od dawna obserwuję Twoje poczynania kulinarne, a zwłaszcza te, dotyczące produkcji wędlin dojrzewających. To, że dzielisz się swą bogatą wiedzą z innymi, pomagasz początkującym, zasługuje na uznanie. W związku z tym, przyznaję Ci tytuł SUPER VIP'a. Gratuluję.
    1 punkt
  5. 1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.