Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 03.10.2024 uwzględniając wszystkie działy

  1. Witamy - Forum w tym zakresie jest kopalnią wiedzy
    1 punkt
  2. Fajny patent, ale ja już zostanę przy sznurkach. Czasem wieszam na dwóch, jak płat szeroki Jeszcze z pól godzinki i do gara, a kilka sztuk podpiekę
    1 punkt
  3. Proszę bardzo. To jest przepis Elektry 🥰 Ja miałam ocet winny 6% - octu 200ml 6% ( zamiast 100ml 12%) - wody 600ml (zamiast 700ml) reszta bez zmian - cukru 100 ml - soli 1/2 łyżeczki. Posmakowałam smak zalewy. Kwaśna, słodka i słona. Zaraz wyplułam do zlewu. Buzie wykręca. Wg mnie trzeba poczekać na otwarcie tydzień, dwa. Seler powinien się przegryźć. Wtedy można coś dodać, albo ująć. Pierwszy raz robiłam zgodnie z przepisem.
    1 punkt
  4. Puszka zaraz będzie wykończona Sprawdziłem, że jeszcze kilka mam Dzisiaj boczki. Kilka podpiekę, a reszta będzie parzona.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.