Skocz do zawartości

Ranking

  1. Muski

    Muski

    **VIP**


    • Punkty

      5

    • Postów

      12 094


  2. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      4

    • Postów

      4 093


  3. BazylWidzew

    BazylWidzew

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      3 928


  4. L.Przemek

    L.Przemek

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      7 957


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 15.02.2025 uwzględniając wszystkie działy

  1. Tak przy sobocie kilka serków , tradycyjnie typu włoskiego z Sierpca 😉 Te z zielem dla przyjaciela, u nas tylko czyste 😁
    4 punkty
  2. 👍Zdążę zjeść 👍 Przekąska😋
    3 punkty
  3. Ja robię wieczorem , do południa jak mam chwilę mieszam już ciasto i wykładam do foremek a częśc odkładam do słoika do lodówki na następny chleb. W foremkach rośnie około 5 godzin i do pieca na godzinę .
    2 punkty
  4. Pytanie ile soli =>dużo, z obu stron dość sporo wydaje się że będzie sporo przesolone , ale jest ok. Następnym razem postaram się zważyć 😉. Bez żadnego worka😉
    1 punkt
  5. I przekąska 😉😋.
    1 punkt
  6. Myślę ,że serków to chyba nikt na sucho nie przygotowuje do wędzenia . Ja robię solankę 7%. i leżą przez noc czyli mniej więcej te 12 godzin.
    1 punkt
  7. Zrób dzisiaj daj na zimną garę i jutro można piec.
    1 punkt
  8. Jeżeli zrobisz zaczyn o 8:00 to około 12:00 powinien być gotowy. Przy dokarmianiu zakwasu nie jest to istotne ale przy zaczynie ma już duże znaczenie.
    1 punkt
  9. Już widzę Twoją „ignorancję” Najlepiej to widać po wyrobach O salami napiszę prawdę Wolałbym się delektować dobrym smakiem, ale licho nie śpi
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.