Skocz do zawartości

Ranking

  1. Muski

    Muski

    **VIP**


    • Punkty

      9

    • Postów

      11 997


  2. Staszek7

    Staszek7

    Użytkownicy


    • Punkty

      3

    • Postów

      49


  3. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      2

    • Postów

      2 277


  4. MariuszB

    MariuszB

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      7 080


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 20.07.2025 uwzględniając wszystkie działy

  1. Dzem wiśniowy 1 kg wiśni po drylowaniu / pestek jest ok 10% w wiśniach/ dodaję 1 gram soli ok 50 ml soku z cytryny podgrzewam na wolnym ogniu do zagotowania do zagotowanego dodaję 150 gram cukru torebka pektyny cytrusowej- żelfix uniwersalny /wymieszany z cukrem/ dokładnie mieszam - gotuję 7 minut od ponownego zagotowania Gorący do słoiczków Na foto instrukcja drylowania 😉
    4 punkty
  2. Przyszedł czas na degustację. Rodzinka w komplecie, bo dziś odpust w parafii.
    3 punkty
  3. Tak na szybko... kawałek ryby z grilla bo głodomory już czekają😉
    3 punkty
  4. Co by nie mówić= Swięte słowa Chociaż są tacy co im wiedza teoretyczna mocno przeszkadza -niestety
    2 punkty
  5. No tak, to podobieństwo to zapewne wina mięsa bo występuje w każdej kiełbasie 😉 😁
    2 punkty
  6. Kiełbasa Piwna wg PW16, bardzo fajna , podobna do Tatrzańskiej w sumie, różnica w przyprawach ...☺️
    2 punkty
  7. Dziś zmiana i według porad Kolegi Szczepana tak wyszło.
    1 punkt
  8. Jest to moja ulubiona wędlina, taka mniammmm
    1 punkt
  9. Zrobiony z pomocą małych rączek ma jeszcze lepszy smak 👍😍 Brawo dla Wnusia 🤩
    1 punkt
  10. Dzisiaj było dreptane po Dolinie Kościeliskiej na trasie Kiry-Schronisko na hali Ornak-Smreczyński Staw-Wąwóz Kraków-Kiry https://www.relive.com/view/vevY7r89WJ6 Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.